Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

vanesa6

a prešlo to? A kedy asi? Lebo ja mám pocit,že mi to pretlačí rebrá dovnútra , a udusí...inak by mi bolo úplne fajn

tobian

cicimici
jaj tak s tym varenim chááá... treba dat aj inym sancu :-) ja uz mam odrodene deti mam tak na druhu opku uz neplanujem tak snad aj bude vsetko dobre,a ty mas deti?ano mas pravdu nech to len rychlo ujde a uz nech sme fit,jaj ale neni dna aby som nemyslela na opku,aj ty to tak mas nech si nepripadam ako sisi :-)

february

tobian

nie, však nič nerobím, len odpočívam, tak to vôbec necítim možno trošilinku, len tá hnusná podprda tlačí :((( ale samozrejme keď ležím, potrebujem pomoc keď sa chcem postaviť, sama by som to asi nezvládla, hlavne to nechcem namáhať ten rez, na klinike som sa dostala z postele aj sama, lenže tam mali super polohovateľnú posteľ a takú ja veru doma nemám :)

tobian

february

teraz mi to ani nepripada ze si tak tesne po opke,pripadas mi taka fit ,dufam ze sa mi to len nezda,nemas bolesti?

february

ivava

aha, tak som domotaná, celkom som bola v tom, že v decembri, ale keď si si nie istá tak sa dožaduj konzultácie, lebo u Červeňa si Tx objednávaš imploše, nie? Ja keby som to zmenila aj v deň opky, nič by sa nestalo, oni tam majú, netreba objednávať, ale potom aby si nelutovala, alebo mu aspoň nApíš mail, toľko čakáš, tak nech sa Ti splnia očakávania.
Ja mám anatómy, 375ml, rez pod prsami.Ja netvrdím, že to znášam super, ale čakala som to horšie, tabletky od bolesti nepotrebujem, možno si dám večer, ale skôr kvôli chrbátu, teraz ma nebolí, ale keď budem ležať v jednej polohe tak amen.Ale čo ma najviac trápi, je, že ma tá podprda neskutočne tlačí,hlavne na obvode, akoby mi dali o dve čísla menšiu :(

cicimici

tobian

jaaaaj no tak to potom hej ked sa ti skor neda..mna to len tak napadlo bo som na ten den bola zataial sama a som ti to iba tak ze pre istotu vies ze keby si silou mocou chcela na ten stedry den varit ;)))a ty mas nejake deti? ja mam 325ml a rez cez pazuchu vysoky profil..ja som ale drobec tak som rada ze aspon tych 325 mam..i ked povedal ze by sa aj 350 zmestilo tak to mi teraz dost vrta hlavou...aaach jaj..no hlavne nech nam rychlo zbehne a dobre dopadne..

ivava

february
a kde mas rez??? a v pohode si?? mne uz sa tu vsetky mylite kolko ti vlastne doktor dal a profil...kaby som to aspom z polovice prezivala tak dobre ako ty bola by som rada..

tobian

cicimici
len vies ja mozem az toho 17-teho koli praci ale ja idem aj zaroven na nos,ty si aj dost rychlo dostala termin vsak,to asi preto ze vo Zvolene maju menej objednavok,ale to je jedno aspon nemusis tolko cakat,ja ked mam aj nos aj prsia tak sa im tazsie hladal termin,ale nevadi mi to,a ake budes mat implose,ja budem mat cez pazuchu ale velkost idem este dohodnut koncom mesiaca,navrhol mi nejake 400ml ale nevedela som sa este rozhodnut tak to hadam doriesime :-)

ivava

February
Ja mam termin v januari ale chcela som to presunut na december. Ale bohuzial neda sa zatial. a este ked som povedala ze chcem pravdepodobne aj nos tak povedala sestricka ze nevie ci mi to spravi aj toho 12teho januara...je nas tam viac.ale povedala som nech volaju ak sa nieco uvolni...a inak chcela som tam este ist upresnit si velkost a popytat sa na ten nos a sestricka ze koli nosu nemusim chodit na konzultaciu...hmmmmmmmm ale ja sa poznam a este budem spekulovat stale rozmyslam nad tym strednym profilom ci nedat radsej vysoky ale ja mam dost siroky hrudnik tak neviem...