Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cicimici

tobian

haha..presneeee aj ja to tak mam..takze bud je to normalne alebo sme sisi obidve ;)moj priatel si uz zo mna robi srandu kvoli tomu..nie ja este deti nemam ale este min 4 roky ani neplanujem..no a dufam ze ta reopka nebude treba poodkojeni lebo to by bol asi zakon schvalnosti..aj doki mi vravel ze to zvycajne nebyva nutne..tak teraz mozme spolu pocitat dni :)

kvet11

vanesa6

stále pozerám galérku porovnávam už mi s toho hrabe.... každá baba píše po opke že mohla ísť do väčšich ved uvidím ešte čo povie doktor. ja inak tiež ešte nemam detičky...

Inak na tu naladovú tabletku som zvedavá lebo človek im tam také bludy porozpráva vtedy aspoň sa majú na čom zasmiať :)

ewel007

february

Nikolet ma tmave vlasy? lebo som bola na predoperačných a stretala som sa so sestričkami ako viezli neaku kočku na salu, myslím :) a stretli sa nám pohladi, aj som tak hadala, že či to neni neaka kočka s fora :))
jaj tieto tvoje povzbudive slova a aj od druhých kočiek zaberaju :))

february

vanesa6

ano zlatko, presne to som myslela, tá guma pod prsiami!! Ani nie košíky, len tá guma ma ide prerezať napoly! Však vravím, inak celkom fajn, keď som v klude, tak som ok, samozrejme že vnímam že mám rezy, ale to fakt nepovažujem za bolesť, len keď sa snažím vstať sama, tak telo protestuje, to je všetko, však dúfam, že to ešte len nepríde, nepredpokladám,keď sa nebudem namáhať a to neplánujem, v pondelok musím nastúpiť do práce a dovtedy sa budem len regenerovať.Bojím sa len noci, ako sa mi bude spať, lebo posledné noci som toho vela nenaspala a už som riadne unavená, tá poloha na chrbte je riadne nanič, musím si zvyknúť.

kvett, ewel
určite sa stretnete babulky, izby sú na jednej chodbe, mne povedal doktor,že tak o 11h môžu pre mňa prísť, tak som si to tak aj dohodla /inak mohla som odísť aj skôr/ a keďže barbinka nešla na opku ako prvá, myslím, že prvú brali nikolet, tak sme mali dosť času poklebetiť :)

ewel007

kvet11

no veru tie sny, som rada že mam tu opku na teraz, keby mam čakať mesiac tak ani nespavam :))
no neviem asi mi spravil narodeninovu zlavu :)) heh ja podprdy tak skoro nechcem vidieť kedže push up tlačia, potom aj tie pooperačne nam daju zabrať :))
no to budem rada ak sa stretneme, musíme si dať poznavacie znamenie :)

kvet11

ewel007

mne sa tiež už sníva aspoň som v tom neni sama :))
a prečo ty robili predoperačné už dnes? mňa to bude stáť 2550 ty to máš ešte lacnejšie no super si ušanovala na podprdy :)) nejde mi do hlavy že len toľko peňazí...
Ozaj a nepýtala si sa či posielajú potom znamienka na histologické vyšetrenie a či sa za to platí??
myslím si že určite sa stretneme keď sa aj barbinka stretla s february

skoricka

vladka19

Ahoj Vladka, ja som bola cakatelkou do Chirmedu, ale velmi rychlo som si to rozmyslela, idem do Nitry radsej...Ty ako sa mas?

angie77

Baby nebola ste niektorá aj v ESSUR clinic v B. Bystrici ? operuje tam Mudr Očenáš , aké to tam je?
neviem majú tam v cenníku že Augmentácia stojí od 2800 do 2950 a som si myslela že gulaté vyjdú lacnejšie a že to je aj od značky, ale oni tam majú túto cenu

vanesa6

february

no podobne, na prsia ma prestala tlacit po par dnoch, ale mna tlacila hlavne ta guma pod prsiami, to trvalo kym som si na to ako tak zvykla. Ja mam vsak do teraz pocit, ze mi dali mensiu podprdu co sa tyka obvodu pod prsiami, tak mozno preto ;o) Uz neznasam tu gumu!!!!!