kvet11
ahoj moja, ďakujem, no tak neviem či bola opka úspešná :) ešte je predčasné hovoriť, zvládam to naozaj vcelku dobre, by som to dopriala každej kočke, nemám skoro žiadne bolesti, len podprda tlačí a na moje veľké počudovanie som dnes prespala celú noc v jednej polohe na chrbte, čoho som sa najviac obávala a ani ma nebolí, som bola podložená vankúšmi ako princezná na hrášku :D
Mne to čakanie nerobilo nejaký problém, nebola som nejak nervózna, som si povedala, že keď som sa už dočkala tohto dňa,tak už tých pár hodín ma nezabije, smädná som bola ale len som si vyplachovala ústa a pomohlo.Aké pocity po prebratí? No smäd a tlak na hrudi, ale sestrička ma napájala slamkou a dali mi do infúzky niečo proti bolesti tak sa dalo ale v tú noc som aj tak nezaspala ale vydržať sa to dalo.Prsia som si síce videla, ale len v leže na chvílku keď mi vyberali dreny a preväzovali takže len dva pahorky sa týčili, neviem posúdiť, môžem sa osprchovať v sobotu, tak potom si ich uvidím :)Tie dreny, no však je to nepríjemné ale trvá to len pár sekúnd takže...
Tam mi dávali, teda všetkým babám antibiotiká, ale len tri dávky myslím že po 12 hodinách a domov už nič, dostala som len flektor od bolesti a nejaké náhradné náplaste, že netreba nič užívať keď nie je žiaden problém...Tak do seba nič nepchám :D
Domov som šla o 11h, tak som si zariadila odvoz, ale už o 10h som mala prepúšťaciu správu a mohla by som ísť, len som čakala na môj taxík....Neboj dá sa to zvládnuť, čakala som oveľa horší scenár, mysli pozitívne, a to pomôže :D