Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

..opravujem teda nie Otčenáš ale Očenáš, neviem kde ma to furt vedie k tomu Bohu :)))) ale snáď robí božské prsia :))

angie77

february, bodka, barbienka

gratulujem k novým prsíčkam, prajem rýchle a bezbolestné uzdravovanie, veľa trpezlivosti, february obdivujem za super priebeh a už sa určite všetky tešíme na Vaše prvé fotky, ked sa vráti zajačik z dovolenky :)

pre všetky baby :

Baby ak ste bola niektorá v Essur clinik u doktora Otčenáša ozvyte sa mi, rada by som vedela viac ako to tam je :)

february

leeu9

ďakujem pekne! No prajem Ti aby si sa tiež rýchlo zotavovala, Ty ideš dakedy začiatkom septembra,však? Neviem dokedy treba spať na chrbte, ale pomaly si zvykám, som si vyrobila v posteli pelech na mieru a dá sa, ale ten spánok predsa nie je taký...:(

Bodka_

tak už domkov? a ako Ti je dnes? tá cesta asi nie je nič moc,Ťa trochu rozhrká :D tak vydrž...

bodka_

leuu
tak super,gratulujem ti :-)) ja prave idem domov,no nieje to ziadna sranda cez sturec,kazdu zakrutu riadne citim vsade :-DD
barbinka
a ty ako moja,ako ti je?

skoricka

vladka19

bola som tam na konzultacke a poviem Ti, ze neurobili na mna dobry dojem, sa mi zdali neprofesionalni, sama som zdravotnik, vsimam si niektore veci viac. Idem do Nitry, tam viem ze o mna bude dobre postarane. Plus, ked som videla Tvoje fotky, vtedy som si povedala, ze naisto tam nejdem. Viem, ze su tu aj kocky, co tam boli a su spokojne, ale ja nechcem riskovat.

leeu9

february, bodka

..gratulujem Vám aj ja, už to máte úspešne za sebou

february

super je, že to tak dobre znášaš, dufam, že aj ja to budem tak dobre, ten chrbát sa obávam aj ja, a hlavne ležanie na tom chrbte, ozaj ako dlho budeme musieť na tom chrbte ležať?je to asi individuálne, nie?..prajem rýchle uzdravenie :-)))

february

kvet11

ahoj moja, ďakujem, no tak neviem či bola opka úspešná :) ešte je predčasné hovoriť, zvládam to naozaj vcelku dobre, by som to dopriala každej kočke, nemám skoro žiadne bolesti, len podprda tlačí a na moje veľké počudovanie som dnes prespala celú noc v jednej polohe na chrbte, čoho som sa najviac obávala a ani ma nebolí, som bola podložená vankúšmi ako princezná na hrášku :D
Mne to čakanie nerobilo nejaký problém, nebola som nejak nervózna, som si povedala, že keď som sa už dočkala tohto dňa,tak už tých pár hodín ma nezabije, smädná som bola ale len som si vyplachovala ústa a pomohlo.Aké pocity po prebratí? No smäd a tlak na hrudi, ale sestrička ma napájala slamkou a dali mi do infúzky niečo proti bolesti tak sa dalo ale v tú noc som aj tak nezaspala ale vydržať sa to dalo.Prsia som si síce videla, ale len v leže na chvílku keď mi vyberali dreny a preväzovali takže len dva pahorky sa týčili, neviem posúdiť, môžem sa osprchovať v sobotu, tak potom si ich uvidím :)Tie dreny, no však je to nepríjemné ale trvá to len pár sekúnd takže...
Tam mi dávali, teda všetkým babám antibiotiká, ale len tri dávky myslím že po 12 hodinách a domov už nič, dostala som len flektor od bolesti a nejaké náhradné náplaste, že netreba nič užívať keď nie je žiaden problém...Tak do seba nič nepchám :D
Domov som šla o 11h, tak som si zariadila odvoz, ale už o 10h som mala prepúšťaciu správu a mohla by som ísť, len som čakala na môj taxík....Neboj dá sa to zvládnuť, čakala som oveľa horší scenár, mysli pozitívne, a to pomôže :D

kvet11

ewel007

myslím si že to čakanie na klinike bude potom zabijak už budeme nedočkavé a budeme to chcieť mať čo najskôr za sebou...

Jasné môžeme si dať nejaké poznávacie znamenie aspoň si pokecáme ja ty budem v dobrom závidieť že už to máš za sebou a ideš domov a ty mne aspoň porozprávaš ako to všetko prebiehalo nech som na to pripravená...

Hmmmm len aké dáme znamenie???

kvet11

february

gratulujem k uspešnej operácii:))čo tu čítam tak to úplne že v pohode zvládaš inak so hovorila minula že dúfam že nebudem musieť až tak dlho čakať ale keď píšeš že si išla až o tretej tak si si fakt dlho počkala. myslím si že to čakanie je najhoršie len ja sa bojím že nevydržím tak dlho bez vody. aké si mala pocity keď si sa prebrala, aj si si už videla prsia a čo vyberanie drenov v pohode?? ozaj aj ty dali nejake lieky teraz po opke že musiš užívať alebo nie... som ta zavalila s kopou otázok. a o kolkej ta prepustili domov?

february

ewel007
ano mala tmavé vlasy a ak si ju videla viezť na posteli, tak isto to bola ona, sú s barbinkou na izbe, lebo jednopostelové boli ešte obsadené nami, pondelkovými a utorkovými
kvet11
no mne dali 3 nejaké tabletky na oblbnutie, ale len som trošku driemala, keď ma viezli na sálu tak som bola normálne pri zmysloch, len máličko oťapená, tak sa neboj že im tam urobíš nejakú show :D
a idem už buvikať babulky, mám toho dosť za tieto 3 dni :) brú
zajtra sa ozve isto aj barbinka, bodka_ tak so zvedavá ako sa budú cítiť,myslím na ne...