Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

barbinka84
moje zlaté, drž sa, aj Nikolet pozdravujem, aspoň máš spolutrpiteľku, neboj, zo dňa na deň to bude len lepšie, moc na Vás myslím! A máš aj Ty dreny, keď Ti robil cez bradavku?
Ten prvý deň po opke je asi najhorší, tak dnes to asi bude všelijaké, ale keď už v noci si zvládla ísť na wecko, tak to rozchodíš, neboj, pekne oddychujte a tichučko ležkajte, bude fajn :D

bodka_

barbinka
ja som uz doma,prsia ma nebola,uz vcera to bolo vpohode,ked som sa prebrala,tak to bolelo trosku ale potom som sa rozhybala a aj caj som si sama nalievala. kazdy zvlada bolest inak. teraz sedim na zahrade a pijem kavu:-)))) poslem ti na mail foto...

february

ewel007

poradie, no asi ako chodia baby na konzultačku, tak prideluje termín a dáva do poradia, aspoň u mňa to tak bolo, na deň keď som bola ja, už boli napísané dve baby predo mnou, takže tak. Inak sa mám fakt super, nechcem to zakríknuť, nemám žiadne bolesti, snažím sa len oddychovať, ale už som trošku aj varila, kuchyňu dala do poriadku, lebo mi je dlho, ale nenamáham sa, v pohode som sa osprchovala, však len do pol pása, podprdu ešte nedám dole, až v sobotu sa môžem celá....

angie77

ďakujem pekne! s tým "Otčenášom" super, to preto že sa všetky modlíme aby to dobre dopadlo :D

Lucia3110

angie77

ja som bola v essurclinic..ale robi tam iba konzultacky, je to klinika jednodnovej chirurgie, nema tam zrejme vybavenie take aby tam robil augmentacie cize operuje v medicentre vo zv..chystam sa tam este na jednu konzultacku pred op, nakolko by som chcela este par nejasnosti vyriesit..inak co sa tyka dr. tak velmi prijemny, mily, usmievavy a hlavne velky odbornik (:

ewel007

february

aj som jej tak zavidela, že už bude mať po a mna to čaka :))
a ako sa máš dnes? všetky otazky čo ti položila kvet, som chcela aj ja napísať, takže dakujem za výstižne odpovede :)

ewel007

kvet

no veru to čakanie, už aby to všetko preletelo :) ale teším, sa teda že sa stretneme, poznávacie no neviem, mam čierne vlasy, budem mať kvetinkový kufor :D a oranžové nechty gelove :D :D a ty čo také ako ťa spoznám ?:))
dnes je už štvrtok, už to ubehne ako voda, neboj aj tebe a budeme si potom písať čo po pke, lebo ja neviem čo také po opke čo sa tobí a tak :)

ewel007

barbinka

držsa moja, nech už nemáš také bolesti aby si bola rýchlo fi, určite tu vela kočiek na teba s fora myslí, máš to za sebou a určite super dekolt :) Držkaj s a povedz nikolet, že sme sa včera videli, ked ju viezli ja som bola na predoperačných :)) mám čierne vlasy a mala som rifloku :) aj ona nech sa drží :)

barbinka84

February

Fnuk fnuk boli, ale uz v noci som bola na wc.. Nech to uz prejde, zatial len wc chodime, este, ze tu mam nikolet:

Bodka

Ty uz ides domov?? No ja az zajtra, nwm ako by som to zvladla

barbinka84

February

Fnuk fnuk boli, ale uz v noci som bola na wc.. Nech to uz prejde, zatial len wc chodime, este, ze tu mam nikolet:

Bodka

Ty uz ides domov?? No ja az zajtra, nwm ako by som to zvladla