Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Lucia3110

ďakujem za odpoveď, takže on v BB asi neoperuje však? to je škoda, ale ved ani Zv nie je ďaleko. A môžeš mi prosím napísat ak ťa to neotravuje kolko ta to vyjde, aké si dávaš a kedy ? :)

tobian

cimici
jej tak to je super ked aj ty to mas stale v hlave,lebo ja fakt stale,ale ja to dusim v sebe s mojim o tom nehovorim aby som ho nahodov neodradila,lebo on moc za to neni,tak radsej nedrazdim :-) jaj ved ja to ratam aj na tyzdne aj na dni no do zblaznenia,ale budem rada ked to uz bude za nami a hlavne ked sa vsetko pekne usadi

kejtrina

babeny co ste po operacii,
please napiste veci ktore sa zidu v nemocnici...ja som naposledy nejake napisala, len neviem, ci som nezabudla cosi..
??

strangeemily

cicimici

:)ahoj ahoj:)
áno chodím aj ked nie už tak často som totiž dosť vyťažená,ale občas sa nájde voľno a prečítam si čo tu je nové...a teraz je tu toho dosť veruže:)
no ja som si to určite nerozmyslela a kukám že ani ty nie a ešte si ma aj predbehla hehe:)gratulujem ti že už máš konzultačku za sebou,mňa to ešte len čaká-19 oktobra ale som normálne nervozná čo sa od doktora podozvedám,hlavne aku veľkosť mi teda navrhne:)
no a ako som sa dočítala tak ty už máš aj termín opky fuuuha ty si bleskovka:)ja si to tento rok dovoliť ešte nemožem práca mi nedovolí ale nevadí ked som toľko vydržala tak to ešte zvládnem:)a čo aké máš pocity?tešíš sa?a doktor v pohode?

february

bodka_

nie nemyslela som od bolesti, to ani ja nepotrebujem, len napr.ten wobenzyn čo tu baby spomínali, ale mne povedal, že nič netreba, tak ani nechcem nič do seba pchať keď mi netreba, mňa fotil len pred opkou a potom asi až na kontrole...tak prajem nech je všetko ok a nech si spokojná :)

leeu9
tak to už máš tiež za pár, koniec augusta ide vždy nenormálne rýchlo, spýtaj sa školopovinných detí :D
Cicka moj, ja som si nevedela ani v najhoršom sne predstaviť spať na chrbte a vidíš, ako sa hovorí, človek si zvykne aj na smrť, keď nemám inú možnosť tak musím tak, ale čo nevydržíš pre krásu?? Držím palce, nech sú vyšetrenia ok a nech Ti to čím skôr ubehne :0)

leeu9

february

veru, veru ja idem začiatkom septembra, 4.9. ráno tam mám byť, teraz vybavujem akurát predoperačné, lenže môj obvodný má dovolenku, tak musím ísť druhej, ktorá zastupuje. To je super, že si už pomaly zvykáš aj na chrbte spať, myslím, že na všetko sa dá pomaly zvyknúť, aj ked u mna to bude ťažké, hadam to zvládnem, drž sa, vela trpezlivosti a rýchle uzdravenie

bodka_

february
lieky neberiem ziadne,ak myslis od bolesti,netreba mi zatial. ja sa tiez modlim nech su krasne :-))
prsia som si videla rano na kontrole,a doktor ma fotil z kazdej strany,strasne zlaty bol,perfekty clovek. uplne sa tesim na kontrolu

february

bodka_

ja Ti neviem moja zlatá, stojí to predo mnou ako dvaja vojaci, taká zmena, ale nezdajú sa mi nejak obrovské, aj keď dcéra mi tvrdí, že sú veľké, ale keď povolia, tak to určite nebudú žiadne megacecky a ani mi neprídu tvrdé ako kamene, lebo som to čakala, ako baby písali, sú tuhé ale nie ako šutre.Tak či budem spokojná, to sa ešte uvidí, hlavne nech sa to hojí bez nejakých komplkácií, to sa modlím... Aj si si ich videla? A tie lieky dáke berieš?

bodka_

february
tak si vychutnaj kavicku :-)) mna podprda trosku tlaci na miestach kde su jazvy,pod prsiami,inak je v pohode,ale citim sa s tymi koziskami cudne,take obry na hrudi, aj ty? a ano 445 mam,anatomy vysoky profil,ale snad ked odpuchnu,bude velkost akurat. a ty si spokojna?

february

bodka_

tak ja kávičkujem na balkóne :) sa teším, že sa ak dobre cítiš, super a podprda netlačí? Mňa včera strašne, na zbláznenie, dnes je už lepšie, asi si pomaly zvykám na ten "železný"korzet :D
Tebe dával tie 445ml? Aj nejaké lieky máš brať? Lebo ja nič...