Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

Bodka

Ja som si prsia este nevidela, dostaly sme dale prasky tak uz lepsie, dr hovoril, ze predsa ta modelacia plus implantat je vascie zataz

February
Ano mam aj dreny., ale este stale mam tie iste flaasky:)

ewel007

bodka

no hej to som bola aj ja prekvapena, tak to letí, až s ami sníva :))
no dohodli sme sa na 500ml, gulate, pod sval, vysoký profil,
už mam aj polovicu veci zbalených, lebo pri mojom krpcovi neviem nikdy čo stihnem a čo nie, i ked je tých veci len pár.
ako si píšem s kejtrinou, že mam aj ja problemy so zubami, tie ma teraz trapia, tak snad to neako neovlplyní krvý obraz, lebo by ma porazilo, keby ma rano s kliniky poslali domou.
ty sa ako majkáš? vytešuješ sa ? :)

february

bodka_

chrbát ma trošku bolí, keď dlhšie sedím alebo ležím, ale to je normálne keď sa toľko nehýbeme,bola som na prechádzke so psom nech sa trošku rozhýbem,mňa skôr tlačí tá podprda, tá guma pod prsami, trošku menej ako včera,ale je to dosť nekomfortné, ale aj tak sa teším,že sa to tak rýchlo zlepšuje

ewel007

kejtrina

no veru, v pondelok, hned po narodeninách, sme sa s dokim smiali, že darček, no ale taký bolestivý :)
nevadí, nech to už mam za sebou, bola som aj na predoperačných, ale výsledok budem vedieť v den opky, tak dufam, že všetko ok a budem zoperovana ..
mna tie zuby trapia stale viac a viac :((
máš antibiotika na zuby??
dakujem za palce :)

kejtrina

ewel, páni, čiže tento pondelok...
!?
:)
teš sa!
ja by som mala ísť začiatkom septembra, ale asi to kvôli zubom odložím, mám dosť silné atb. tak rátam, že na zajtrajšej konzultácií ma pekne zrušia...
...nenáhlim to nejak, aj keď som mala na sept. už iné plány ako sa naďalej priposierať...
držím palce :D

kjana

vladka 19
pisala som ti na tvoj sukromny mail, si mi neodpisala,bola som tam kde ty a mala som aj nejake komplik. , preco si mi neodpisala?, mam nieco nove tak daj mail,ked budes chciet, rada by som sa s tebou poradila, nechcem rozoberat a kydat na fore, vdaka

Lucia3110

angie77

no augmentacie tam nerobi..on mi to aj vysvetloval, ze v tom medicentre su tie operacne saly vysokeho standardu a aj kvoli hospitalizacii do dalsieho dna to robi prave tam, ale mne polovica veci co mi vravel na konzultacke vypadlo z hlavy hned ako som odtial vysla :D preto chcem ist este na jednu..no ja mam operaciu 3. septembra, dohodli sme sa na Arion 320ml, stredny profil, pod sval, rez podprsnou ryhou..ale uvazujem ze sa ho spytam, ci by nesli aj vacsie :) a vyjde ma to 2980eur bez predoperacnych, tie si vybavujem sama..