Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

liliana
no super myslim ze na uplne zahojenie jazvy treba aspon rok aspon ja mam taku skusenost po sekcii
nech uz to mam za sebou lebo sa mi o tom aj sniva uz kazdu noc
a ako sa ti to hojilo dobre?

Liliana65

cleopatra123

nie nie to som nemala, robili mi to 2. apríla a zas boh vie, možno každý doktor robí inak :) ale ja som to mala takto, jazvy na bradavke ešte vidno, ale bude to super, ked sa to zahojí, jazva, tak aby ju nebolo tak vidno, sa hojí určite dlhšie. A tú pod pazuchou vôbec nevidieť, mala som iba chrastu a tá odpadla a nebolo nič

cleopatra123

liliana
a mala si aj nejaku korekciu?lebo mne bude robit aj korekciu, a jazvy sa ti zahojili? a kedy ti to robili?

Liliana65

cleopatra123

ja som mala tiež cez bradavku a dreny šli potom cez pazuchu, taký mini rez :) už ho vôbec nevidno, ani jazva mi neostala po nom... a hadička bola potiahnutá až na spodok prs...

february

barbinka84

to som rada,že je trošku lepšie :) mne menili len jednu fľašku, na noc vám dajú dačo od bolesti a zajtra bude lepšie,opatrujte sa! Dúfam sa trošku vyspinkáte :)

cleopatra123

barbinka
ty si mala rez bradavkou ze aj ja budem mat a to kade potom idu tie dreny vobec si to neviem predstavit ja idem pondelok este nie som ani zbalena ale hadam vela veci nepotrebujem