Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

ewel007

veru ubehne to rýchlo ved už takto o týždeň to budeme mať za sebou a ja budem tráviť noc ešte v avelane :))

ja mam tiež tmavé vlasy budem ich mať vypnuté do hora v štipci alebo v gumičke kufor si asi neberiem zoberiem si len väčšiu tašku takú strakatú a budem mat bielu francúzku :))

budeme si blízke termínom opky tak budeme si tu potom mať čo vymienať aký mame další priebeh :))

ešte sa ti sníva?? :))) mne už nie zatial :))

cleopatra123

liliana
maly ma tri toky takze neviem rad sa nosi na rukach ale bude sa musiet liepat na manzela :-) aj ked mi to bude luto ze ho nebudem moct poriadne postiskat on je taky mamickin maznacik zatial som ho nijako nepripravovala ani nevie ze budem prec lebo by plakal ze chce ist so mnou

Liliana65

cleopatra

a malý má koľko rokov? zvládneš to s ním? :) si ho aj nejak pripravila na to? :) že nebude toľko mojkania a tak. Vidíš, ešte si aj trošku oddýchneš :)

cleopatra123

liliana
dakujem si zlata :-)
ja sa nadejam ze po dvoch cisarskych ma uz nic neprekvapi :-) no ale ved uvidim ze je tam telka tak budem aspon pozerat doma akosi nemozem lebo stale musim s malym pozerat rozpravky :-)

Liliana65

cleopatra

tak asi je to individuálne, to znášanie bolesti a tak. Mňa to trošku svrbelo :D bolel ma skôr chrbát :) Budem držať silno prsty :)

cleopatra123

liliana
nie iba malu modelaciu vravel
jasne ze napisem potom pridam fotky do galerky :-) kamoska bola pred troma tyzdnami mala rezpazuchou ale ze ju to hrozne bolelo zas niektore pisu ze v poho tak neviem ale co uz ked som sa na to dala tak si to odtrpim

Liliana65

cleopatra
myslím, že aj bez fotiek uvidíš rozdiel :) a veľmi ti ide robiť korekciu?

bože sa ti to blíži :) tak budem držať prsty a potom sa tu ozvi :)

cleopatra123

liliana
idem v pondelok do avelane :-)
aj sa tesim aj bojim musim sa este pred op pofotit aby som videla ten rozdiel :-)

Liliana65

cleopatra

kedy to máš? ti verím, aj ja som bola celá nedočkavá.

áno, úplne v pohode, bála som sa strhnúť si lepky, aby som si nestrhla aj chrastičky, ale všetko bolo super a teraz vidno len tenučký rez vlastne...