Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikolet09

barbinka
ahoj moja, všetko v pohode, trocha slabšia sa ešte cítim, dnes budem ešte odopčívať na posteli, ale zajtra sa pôjdem prejsť von aspoň na pol hodiny :)

barbinka84

february,bodka

tak pred chvilkou som prisla aj ja domov...uz je to lepsie nez vcera....len sa mi troska hlava toci,,,,ale to asi po tej ceste autom,,,,a vam sa ako dari?

nikolet

partacka moja ako si prisla domov?

kejtrina

ewel,

pocuj, ja mam dnes uz taku zapalenu papulu, ze urcite viem, ze operaciu nejdem riesit...
...teda volala som do MT ze sa odklada - mam augmentin 625 - mam pocit, ze po prvej operacii poprsia som mala augmentin 500-ku...cize sila!!!

no a pootm - celkovo sa zamyslam nad tym, ze co som na ten MT taka naviazana...

...kedze zuby nepustia nech je akokolvek, berem to ako hlas z hora, ze mam vyskusat ine konzultacie...

hlavne ma zaujalo co som sa pytala uz aj predtym, aj ste tu o tom pisali, ze v BB u mudr. cervena sa da nos s prsiami naraz - sije mi to hlavou...
...som sa objednavala - ze na januar na konzultaciu a toto preco tak? co tam stoji rada cez cely sturec?

páni!!! :D

saskasok

Ahojte baby,
sledujem vas tu uz dlho a chcem pogratulovat babam co su cerstvo po opke a popriat im pohodovu a bezbolestnu rekonvalescenciu.Ja idem 5.septembra na opku do BB k Cervenovi ale este 24.8. mam u nich predoperacne a este jednu konzultaciu lebo este sme sa nedohodli ani na velkosti.Mam dost poklesnute prsia a o modelacii sme sa nerozpravali iba ze budem mat rez pod prsiamy a od bradavky dole,ze tam mi to nejak podchyti,nemate s tym skusenosti?bojim sa ze budem mat pekne velke prsia,lebo chcem ist do vacsich ale stale budu nizko.Baby co ste od Cervena ako to tam vyzera,co si treba zobrat a kolko dni je hospitalizacia?

february

kvet11

mojenlo nemáš ani prečo stresovať, keď už si sa nato dala, tak sa teš,že sa to blíži.Ano, mne robili na klinike predoperačné a neviem presne za koľko mali výsledky, ale vraj za také 2 hodky, tak aby si bola v obraze:
Ráno o 6.45h som tam prišla, dali mi vypísať dotazník, taký všeobecný, aké choroby som prekonala bla bla, jednoduché otázky, zaplatila som zvyšok ceny za opku, potom ma vzala do ambulancie,kde mi vzala asi do 5-6 ampuliek krv a vzali nás hore na izby sa ubytovať.Dostaneš špeciálny dezinfekčný sprcháč a osprchuješ sa, oblečieš si takú anjelskú košielku čo Ti dajú a sexy samodržky -pančušky.A už potom len čakáš, sestrička Ti príde zmerať teplotu, tlak, urobí ekg, medzitým som polehovala a pozerala telku.Potom ma vzali k dokimu, ten ma ešte pomeral,pokreslil a znovu späť na izbu, neskôr prišiel anesteziológ už aj so všetkými výsledkami, pokecali sme, povysvetloval, čo ma čaká a hotovo, prišla sestrička dala mi nejaké 3 malé tabletky, každá iná a už som potom len driemala, odviezli ma na sálu a viac si nepamätám, až ke´d som sa zobudila na izbe a to bola sestrička pri mne.Baba čo bola vedľa mňa na izbe chodila stále len v podprde a nohavičkách, ja som mala taký letný krátky županček, toť vsjo,pančuchy máš celý čas na sebe, ale mne boli príjemné.Takže v podstate nepotrebuješ skoro nič, len základné hyg.potreby a to rátam, len dáky krém čo denne používaš na tvár, ruky, sprcháč Ti netreba, dokonca aj telové mliečko dostaneš, aj osušku, uterák, deku. Vzala som si kefku,pastu,ústnu vodu, hrebeň, papuče, nabíjačku na mobil.Aj colu, ale mne po narkóze nebolo vôbec zle.fakt nič nepotrebujete, netreba ťahať žiadne kufre :)A ano wifi tam je, môžeš si zobrať aj NB ak budeš vládať písať,ale ten deň po opke som skôr odpočívala a driemala.Snáď som touto slohovou prácou odpovedala na všetko, ak nie kľudne sa pýtaj :)

lilabmw

takze baby jedna moja skusenost stretla som kamosku ta ma anatomy uz 3 roky a ked mi ich ukazala ma ich pekne padnute je pravda ze prirodzene ale proste padnutea to mala svoje pred opkou ze nic male jednotky.A ma Nagory a som bola milo prekvapena uplne mäkke nerozoznatelne od prirodzenych a to sa tvrdi ze su Nagory ako sutre.Nemyslite ze vsetky anatomy neskor poklesnu dost?Ja mam teda okruhle a ked som jej ich ukazala tak nechapala ze ako su pekne a ze necakala ze budu okruhle take pekne.A chce ist babenka na reopku pre okruhle.

kvet11

february

ešte sa ťa chcem spýtať čo všetko si si zobrala zo sebou a čo si mala oblečené po operácii ja stále nič nemám....

raz som niekde čítala že je tam aj wifi nevieš či to tak je naozaj?? som rozmýšľala že aj notbuk zoberiem zo sebou len neviem či to nebude také blbe.....

kvet11

feruary

úplne to zvládaš super keby to aj ja tam mám aspoň kvoli tomu nech už som po mesiaci úplne fit a možem ísť do práce. myslím si že vy baby ktoré ste už kojili a máte natiahnutú kožu na prsiach tak vás to tak asi nebolí ako nás ktoré sme take plochšie a nenatiahnutejšie :))
mám kamošku ktorá ešte nekojila a tá to ani zdaleka tak dobre nezvládala ako ty a mám dalšiu ktorá už kojila a zvladla to tak ako ty podla mna to je tou natiahnutou kožou lebo sa tie prsia len vyplnili.....

ja ani vobec nestresujem tak dúfam že mi to tak ostane aj keď budem na klinike :))

Tebe robili na kinike aj predoperačné?? ak ano ako dlho to asi trvalo?

bože ja tak neznášam jesť tabletky a hlavne keď sú nejaké veľké :((