kvet11
mojenlo nemáš ani prečo stresovať, keď už si sa nato dala, tak sa teš,že sa to blíži.Ano, mne robili na klinike predoperačné a neviem presne za koľko mali výsledky, ale vraj za také 2 hodky, tak aby si bola v obraze:
Ráno o 6.45h som tam prišla, dali mi vypísať dotazník, taký všeobecný, aké choroby som prekonala bla bla, jednoduché otázky, zaplatila som zvyšok ceny za opku, potom ma vzala do ambulancie,kde mi vzala asi do 5-6 ampuliek krv a vzali nás hore na izby sa ubytovať.Dostaneš špeciálny dezinfekčný sprcháč a osprchuješ sa, oblečieš si takú anjelskú košielku čo Ti dajú a sexy samodržky -pančušky.A už potom len čakáš, sestrička Ti príde zmerať teplotu, tlak, urobí ekg, medzitým som polehovala a pozerala telku.Potom ma vzali k dokimu, ten ma ešte pomeral,pokreslil a znovu späť na izbu, neskôr prišiel anesteziológ už aj so všetkými výsledkami, pokecali sme, povysvetloval, čo ma čaká a hotovo, prišla sestrička dala mi nejaké 3 malé tabletky, každá iná a už som potom len driemala, odviezli ma na sálu a viac si nepamätám, až ke´d som sa zobudila na izbe a to bola sestrička pri mne.Baba čo bola vedľa mňa na izbe chodila stále len v podprde a nohavičkách, ja som mala taký letný krátky županček, toť vsjo,pančuchy máš celý čas na sebe, ale mne boli príjemné.Takže v podstate nepotrebuješ skoro nič, len základné hyg.potreby a to rátam, len dáky krém čo denne používaš na tvár, ruky, sprcháč Ti netreba, dokonca aj telové mliečko dostaneš, aj osušku, uterák, deku. Vzala som si kefku,pastu,ústnu vodu, hrebeň, papuče, nabíjačku na mobil.Aj colu, ale mne po narkóze nebolo vôbec zle.fakt nič nepotrebujete, netreba ťahať žiadne kufre :)A ano wifi tam je, môžeš si zobrať aj NB ak budeš vládať písať,ale ten deň po opke som skôr odpočívala a driemala.Snáď som touto slohovou prácou odpovedala na všetko, ak nie kľudne sa pýtaj :)