Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

barbinka84

no s tebou sa ten kašeľ dlho ťahal, tak ešte dobre, že Ťa vôbec zoperovali, a aký máš pocit z toho čo Ti narástlo na hrudi? :) a kedy máš kontrolu...

gina3

february,
už čoskoro sa dočkáme aj vašich fotečiek a 100% budú pekné. Hlavne sa šetri, aj keď sa cítíš dobre, prvé týždne sú dôležité.

february

gina3

ďakujeme,krásne máš tie cicíky :) pekne sa Ti usadili,môžeš byť pyšná!

Aj ostatné baby čo pridali nové fotky,Barbora10, Liliana65 a Bambulkova, paráda, kiežby sme už aj my mohli pofotiť také pekné zahojené

february

nikolet09

ahoj moja, videla, tak mi Ťa prišlo lúto, taká si vyzerala bledá :)ale aspoň si dlho nečakala...
ja sa cítim fajn, nič ma nebolí, len občas trošku pichne v rezoch, zle sa mi spí na chrbte, ale to som predpokladala, dnes som už dokázala úplne sama vstať z postele, aj si lahnúť, viete o čom hovorím :D
a tá podprda, to mi ani nevrav, tlačí jak fras, nenávidím ju! Určite mi dali malú! Aké imploše Ti dával?

barbinka84

bodka

manzel vyraza zajtra,takze tu bude az v nedelu--malicky ked ma zbadal,tak akurat vstal,troska sa ma hambil a potom chcel ist na ruky,,,tak som si sadla a mamina mi ho len polozila na kolena nech ho troska pomojkam,,,teraz som doma sama vzala ho von...

nikolet

teda to vstavanie z postele je strasne...ja som sa teraz zobudila,najedla ...a ciciky su jak kamene

february

no moja dufam,ze to bude lepsie,,,jak som ti hovorila,ze mi mozno posunu opku kvoli kaslu,,tak nastastie neposunuli,ale vybavili ma antb na 5 dni...

gina3

bodka, february, barbinka,
prajem rýchle a bezproblémové zotavenie a hlavne nech sú prská podľa vašich predstáv:)

nikolet09

february
ahoj, tak ty si ma teda videla, keď ma viezli na tú operáciu :)mne sa zdá, že tiež som ťa videla, len ja som bola tak v strese, že už ani poriadne neviem :) a ako sa ti darí?...mňa strašne tlačí tá podprda a ešte sa neviem poriadne vystrieť

february

barbinka84

Ahoooj, tak gratulujem,máš to za sebou, už bude len lepšie, tak oddychuj, mne je fajn, len ten spánok na chrbte je taký polovičatý a tlačí ma podprda, sa teším,že už ste aj Vy doa babulky :)

Bodka_

ako moja? zlepšuje sa to pravda, chrbátik ešte bolí?