Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

kvet

ja som dnes stihla aj dorabku, mam fialové špičky, identifikacia :))
teším sa ked pokecame v Avelane :)
ako sa máš dnes? ja celkom fajn, ale dnes sa mi bude zase asi snívať, lebo som písala akurat cleopatre, že mi volalis s Avelane.. ach tak to leti :)

ewel007

cleopatra

tak sa pekne pobal, ja už som, lebo mi dnes volali s Avelane, že predoperačne mam ok, ty ich máš tiež však už spravene? lebo do tel mi povedali, že pôjdem prva alebo druha, lebo že dve mame už predoperačne a dve nie, tak bud pôjdeš prvá ty alebo ja, a budeme to mať za sebou :)

bodka_

gina
spod prsnej ryhy,ani som sa neodvazila spytat na pazuchu,ale je mi to uz jedno,hlavne nech cim skor odpuchnu,lebo chodim ako rambo :-D

february

barbinka84

tak určite sa ešte usadia, veď sú aj opuchnuté a tiež mi neprídu veľké,uvidíme tak o mesiac ako sa zmenia... tak bolieť to ešte bude, plus aj tá modelácia, to chce len čas...len oddychuj, už bude len lepšie

barbinka84

february

dost to boli,nemozem sa ani poriadne vykaslat.kontrolu mam 28,8 o 10,45 am...myslim,ze nie su obrovske co sme sa tak bali,,ale sa mo zdaju,ze ich rovno od pazuchy az vies co myslim,dufam,ze sa to este poposuva troska,,,ale mne tak prsia rastli tak nwm

gavi

ewel007

Tak bola som aj ja v utorok v Avelane. Doktor mi dal termin na 10.oktobre. Este sa musim rozhodnut, ci nan pojdem. Zvazujem este stale Trsku. Drzim ti palceky v pondelok. Daj vediet ako si dopadla, eventualne nejake fotecky:). Neboj to zvladnes!!!

february

gina3

ja viem, nenamáham sa, aj keď ma láka všeličo už robiť,väčšinu dňa polosedím-pololežím, nechcem niečo pokaziť, vydávam len pokyny deckám z veliteľského kresla a asistujem trošku dcére pri varení, teda kibicujem, aj keď by som to určite už zvládla, aspoň sa dačo nové naučí..:)

gavi

Liliana65

Ahoj, videla som Tvoje nove fokty v galerke. Mas ich krasne. Mohla by si mi dat nejaky kontakt na Dr. Hrbateho. On uz na tej klinike v Brne asi fakt nieje. Dam ti moj e-mail. Ak by si mala cas, napis mi prosim kontakt na neho, eventualne kolko si u neho platila a ako si bola s nim spokojna. Velmi by si mi pomohla. Dakujem

gavi@gmx.at