Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

ewel007

mňa dorábka ešte len čaká :))

akurát čítam že ti volali s avelane to máš aké super že hneď pôjdeš medzi prvými. mne budú robiť predoperačné až v ten deň tak že si asi dlho počkám :((

mne to stále nepríde že niekam aj idem :))
mna začína bolieť asi ladvina ma tam picha a aj keď stúpam na nohu ma to bolí dúfam že to nejak neskomplikuje operáciu :((

february

kvet11

ja som mala 3/4 rifle a košelovú blúzku, čo som si kúpila špeciálne na gombíky,tak v tom som aj odchádzala, nebrala som nič zbytočne, tiež som mala len väčšiu kabelku.Tam lieky od bolesti dostaneš a na domov Ti pribalia nejaké náplaste a aj prášky od bolesti Flector, ale len dva, takže neviem ako to budeš znášať, ale radšej si ešte niečo doma priprav, ten Flektor je výborný, zaberá hneď, ja som si dala len na prvú noc doma a už mi netreba, ale to je individuálne

kvet11

february

slohová práca na jedničku :))
ďakujem za infošky v podstate tam toho veľa nepotrebujem zubnú kefku,pleťovú vodu,papučky,krém na tvár..... ja si ani neplánujem brať kufor len nejakú väčšiu kabelku. čo si mala oblečené keď si išla odtiaľ domov? a tie lieky aj máš nejaké na teraz od nich??

barbinka84

nikolet

ja som si v tej nitre nevzala tie prasky,,,ale nastastie som si ich zohnala cez znameho na gynde...bp ten modelovany prsnik mi fakt dava zabrat a moj maly drobcek tiez,hned sa mi ulavilo jak som si ho dala....uz sa tesim ked dojde ocino domov,nema ma kto z postele dvihnut,samej mi to ide,,ale strasne citim na tom modelovanom tahanie,tak to nechcem moc silit....uf uf nech uz prejde aspon tyzden...

cleopatra123

ewel
aj ja uz mam predoperacne aj mne povedali ze pravdepodobne pojdem prva :-) tak uvidime ktora za nas bude prva uz to chce mat za sebou lebo kazdu noc sa mi o tom sniva
ja este nemam zbalene to az v nedelu vela si neberiem naco ved tam hadam vsetko maju len pyzamo a nejake osobne veci

nikolet09

february
ahoj, no dávali mi mentorky 300ml vysoký profil, väčšie mi nechcel dávať, lebo ja som mala nulky, by sa tam väčšie ani moc nezmestili :D....teraz som chvíľku ležala, ale mama mi pomáha pri zdvíhaní...keď ležím, tak žiadna bolesť, ale keď vstanem, tak ich začnem cítiť, ale to je asi normálne...ja sa len modlím, aby sa nič nestalo a aby sa pekne usadili :)
Tak ti prajem, aby aj tebe pekne usadili a nemala si žiadne problémy :)

barbinka
No moja, je to veru ešte trocha bolestivé, ale každým dňom sa to hádam zlepší. Neviem prečo, ale mám pocit ako keby sa mi ten rez otváral na ľavej strane, ako keby dýchal...

ewel007

kejtrina

no pekne, máš antibiotika??
do kedy cca odkladaš reopku?
ja mam predoperačne ok, tak sa poveziem v pondelok na salu, už nech to mam za sebou, už mi klepka riťka :D
držkaj sa a daj sa rýchlo dokopy!:)

ewel007

gavi

dakujem, no hej som, rada že takto sa to dalo skoro nech to mam za sebou.
takže sa rozhoduješ? tak sa spravne rozhodni a určite napíš :)