Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

cleopatra

no veru, ja sa kludne uskromním ako druha, ved som myslela do dnes, že budem štvrta :))
no ja som si nachystala, v nedelu ešte skompletizujem, ale v nedelu mame menšiu oslavu, zajtra ešte posledne doluxovať, nech je všetko ako ma byť :)
veru veru aj mne sa sníva až až

february

bodka_

no Ty si iná frajerka! riadna zmena a súhlasím s Ginou, tvar je už teraz super, keď sa usadia a trošku odpuchnú, budú bombové, môžeš byť spokojná, gratulujem aj závidím! Vydarená prácička, môžeš blažene spinkať,palec hore :D

gina3

a tie bradavky by ťa nemali trápiť, pretože podľa prieskumov sa mužom jednoznačne páčia väčšie dvorce:)
teš sa, na hrudi ti rozkvitli dve krásne ruže:)

bodka_

gina
dakujem, si zlatíčko, ešte sú riadne spuchnuté, snad budú aspon trošku ako tvoje :-)) aj ked ja mam tie dvorce strašne velke, ale s tým sa musím už zmieriť. Ale je to stokrát lepšie ako pred, to bola katastrofa :-))) dakujem ešte raz za pochvalu :-)

gina3

bodka,
tvoje obavy boli zbytočné, prsia už teraz supiš, plný, veľký dekolt k tomu úzkemu drieku:)tak ty budeš iná sexica:)
A tvar prsiek máš veľmi pekný, na tej fotke z boku paráda...doktor je proste jednička

kvet11

barbinka, nikolet, bodka

prajem Vám rychlu a čo najmenej bolestivú rekonvalescenciu. Ani sa nenazdáte a budete ukazovať krásne didiky :))

Baby ako je to fajn koľké sme sa tu akurát stretli čo ste už niektoré v týchto dňoch boli alebo ešte len ideme do Avelane :))

kvet11

february

ja sa chystám ešte vybehnúť v nedeľu popozerať po obchodoch ak nič nekúpim tak mám mikiny na zips dam si niektorú... dúfam že my ten flector zaberie lebo som si ho raz dala od bolesti hlavy a absolútne nič..

Akurát som aj ewel písala že ma začína bolieť ladvina dúfam že ma to dovtedy prejde som si aspoň čaj na ladviny naordinovala :((

mna inak zachvílu tí lekári vycecajú s krvi za posledné dva mesiace kde som prišla tam mi brali krv keď som to zrátala bolo to to nejako cez desať ampuliek dúfam že už en v avelane a budem mať na dlhšie pokoj