Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

nikolet
asi je to normalne ze podprda tlaci,aj mna trosku tlacila. A prsia si okolo rezu ani ja necitim,ale casom sa ten ci vrati. Ty mas kade rez?

nikolet09

ahojte baby, je to normálne, že tá podprda tak hrozne tlačí?? a je normálne, keď si necítim trocha ľavý prsník a mám to tam trocha napuchnuté?

bodka_

cicimici
:-)) dakujem, chrbat uz lepsie,ale tie noci na chrbate su fakt strasne,kazdu chvilku sa budim a chcem sa pretocit. Na takyto spanok sa neda zvyknut wrrr :-DD

skoricka

Ahojte kocky, tak uz aj ja mam za sebou prvu konzultaciu u Dr. Mladeka, navrhol mi gulate 460 ml, pod sval nagory s extra vysokym profilom :D ma to tu niektora? Lebo tento vyraz som pocula prvykrat :D a rez pod prsiami. Opku mam 24.10.

Lilabmw

presne kvoli tomuto som chcela gulate, tiez sa mi zda, ze anatomicke su take padnutejsie, ja chcem pevnaky :)) Neviem, ci si videla nove fotky Andrey Jarovej, no presne takto by som nechcela dopadnut. Mam pocit, ze ich ma po pas...Inac, moje prsia maju kvapkovity tvar, ale doktor povedal, ze v pohode mi da gulate, ale s vacsim objemom, ze nebude problem a na inej konzultacke mi povedali, ze ja len anatomicke mozem mat...ale presadila som si svoje :P

cicimici

bodka

waaaaw naozaj krasne prska..mozes byt spokojna..ty mas anatomy?prajem rychle uzdravenie a co najmenej prebdenych noci..dufam ze uz aj chrbatik lepsie..

ewel007

cleopatra

samozrejme, hlavne nech už mame po :)
no super mne sa už dnes nič po celom dni nechce, mamina mi pre chlapou navarí, ešteže :D
idem si lahnuť a vychutnať spanok na bruchu a boku, snad sa aj sny umudria :))

cleopatra123

ewel
no ved hadam sa nepobijeme ktore pojde prv myslim ze doktor rozhodne ujde sa nam vsetkym :-)
ja este robim teraz knedlu do mrazaku chystam akokeby isla tretia svetova :-)

ewel007

kvet

no ja som musela na poslednu chvilu stihnuť aj dorabku, mala som kriklave a dlhé, aby to bolo také normalne :)
no mne doki povedal, že ak mam čas mam si na recepcii dohodnuť termín predoperačných a ja som si ich dala hned na druhý den po konzultacii.
Snad nebudeš dlho čakať, ked ste tri na ten den, a možno a ani tie kočky nemaju predoperačne a pôjdeš prva :)
Uf tak nech sa ti ten problemik vyparí, aby si bola fit, pripravená na nový dekolt.
Ja som si dnes hovorila, ako ked malemu hovorím pred Vianocami, že ešte 5krát sa vyspíš a príde Ježiško :)) a ja si dnes hovorím, že ešte 3krát sa vyspím a príde.. :)