Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

bodka

tu soom :O tak sa ponievieram hore dole po byte...teraz tu mam oboch drobcov,starsi uz rozumie,ze mama ma bobo,,ale mladsi sa chce furt tulkat..

february

nicolet09

no na tie 3 sekundy som si videla aj ja tie pahorky keď mi vyťahoval drény, ale mne zrkadlo nedával, ponáhľal sa na operačku, a sestričky rýchlo prelepili a zatvorili do toho korzetu :) aj sa bojím si ich vidieť :) musím nabrať odvahu

nikolet09

february
tak to si ma upokojila, že to je normálne :) ja sa môžem osprchovať až v pondelok, ale prsia som si videla asi na 3 sekundy, keď mi drény vyťahovali: a zo mňa vyšlo, že: "no, sú väčšie :D a ježiši aká jazva" :D :D a doktor povedal, že jazva to je nič, že tá zmizne časom. Tebe nedával doktor zrkadlo?
bodka
vydržíme, však sme nejaké ženské :)

bodka_

nikolet
jasné, že vydržiš, musíš :-)) aj ja musím, aj february :-)) ešte možno dva dni potlačí a už bude len lepšie :-))

february

bodka_

ja hodím fotky dnes-zajtra, nemala som odvahu odopnúť podprdu, lebo mi kázal až na 6-ty deň že sa môžem sprchnúť, tak som si ich vlastne ešte nevidela...

nikolet09

mojenko ani mi nevrav o tej podprde, ja mám pocit,že ma zadusí a všade reže..a prsia mám aj ja necitlivé, hlavne odspodu,aj opuchnuté, to je normálne

nikolet09

bodka
no mňa tiež tam, ale aj na chrbáte, lebo tá podprda má vlastne takú sťahovaciu gumu pod prsiami a tam ma to všade tlačí...no budem musieť to vydržať, keď už som sa na to dala :)