Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

ewel007

veru tak je úplne jed o v akom poradí pôjdeme len nech všetko dobre dopadne a nech nemáme žiadne komplikácie ....

streda je tu čo nevidieť a mne to vôbec nedochádza ešte....

ty si to tak strašne chcela mať čím skôr čo si sa nevedela dočkať a ani sa ti asi nesnívalo že od konzultácie pôjdeš o týždeň ..

v pondelok budem na teba myslieť a jasnačka že potom si tu budeme meniť skúsenosti aj po opke :))

ivava

Majka
Tak som rada ze sa mas dobre. A kedy si myslis ze je zena schopna ist do prace??a inak mohla by si pridat nejake foto som zvedava...diky...

nikolet09

Majka
takže už môžeš vykonávať všetky činnosti? aj upratovanie a dvíhať ťažšie veci?
No bolesť sa dá vydržať, nie je to také strašné. Keď ležím, tak pohoda, keď vstanem, tak cítim ešte tlak na prsiach...no chce to len čas, aby si telo zvyklo :)...
A veru sa na to teším, keď to dám dole, ma to tlačí aj na rebrá :/

Majka1910

nikolet09
vies co ja vobec necvicim tak som sa doktora na to ani nepytala.
Bolesti uz nemam vobec ziadne. Mne to preslo zo dna na den asi tak 3 tyzdne po operacii. Rano som sa zobudila a uz ma nic nebolelo. Teraz uz ani neviem ze som bola na operacii.
A ty ako? bolesti su este velke? Uz sa tesis ked das dole tu podprsenku, co? neboj ubehne to a zachvilku budes nosit tricka s vystrihom..

Majka1910

Ahojte babule..
No gratulujem tym co to maju uz za sebou. Tak ste sa nevedeli dockat a uz mate po. A cakatelkam drzim palce.. nemate sa coho bat.
Tak ja mam uz skoro 2 mesiace po operacii. Vcera som bola na kontrolu, doktor bol velmi spokojny sam so sebou :). Povedal ze mam prsia ako socha, prirodzene :D tak som rada. Inak vsetko v poriadku, aj jazvy mam pekne takze pohodka. Vobec nelutujem, ze som do toho isla, kludne by som sla zas. Stoji to za to :D

nikolet09

Kejtrina
ahoj, ak máš na mysli chinorax medicentrum, tak viem, že oni sú v piešťanoch a aj v trenčíne. Ja som bola na konzultácií v Trenčíne, operuje tam Jirásek z KE a Zachar z BA. Mňa mal operovať Zachar, dojem bol dobrý z doktora, aj keď nie je nejak známy, ale najviac ma odradilo to, že to je len jednodňová chirurgia, čiže ráno operácia a večer domov a to by som si nevedela predstaviť. Neviem či aj v piešťanoch je jednodňová. Posúď sama :)

ewel007

kvet

no veru či prva, druha alebo tretia, hlavne nech mame krásne prsia a aby sme to všetko dobre zvladli :) Budem na teba myslieť, ak sa stretneme na klinike, tak už budeš vedieť, cca o kolkej pôjdeš na salu.
Ano Vianoce, ani sa mi nechce veriť, že už je sobota a v pondelok idem, hej na 7h.
Takto ti to utečie a bude streda, a potom po opke dalej pokračujeme s pocitmi a otazkami :D

kvet11

ewel007

veď nechám sa prekvapiť koľká budem na rade :))

detičky majú vianoce v decembri a mi v auguste :)))
ja si ešte užívam spánok na bruchu a bokoch vždy keď si ľahnem na brucho so pomyslím e no a takto si zachvílku už pekne dlho nepoležím :))
A na koľkú máš byť na klinike na 7:00 ?

kejtrina

kočky bola tu niektorá na operácii v piešťanskom medicentre? ktorý lekár sa tam zapodieva prsiami?

vďaka