Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Baby bola ste niektorá u doktora Vladimíra Pikulu v Novamede v BB? rada by som videla jeho prácu a ako ste s ním spokojné...ja neviem či som len ja taká nerozhodná, ale rozhodujem sa medzi ním a doktorom Očenášom a fakt neviem ..ach jaj :)

kvet11

ewel007

prajem všetko najlepšie k narodeninám darček dostaneš krásny :))

ja si tak teraz dávam na seba pozor aby som neochorela alebo sa mi niečo nestalo aj keď ako sa hovorí čo sa ti ma stať tak sa stane už aj tu moju ladvinu som si vyliečila aspoň teda dúfam....

a ako by to bolo aby som na teba zajtra nemyslela veď sme parťáčky s fóra :DD
aj na february som myslela keď mala opku a tiež aj na barbinku a bambulkovu :))

angie77

ewel007

všetko najlepšie k narodeninám, budeš mať krásny darček a ja Ti prajem aby Ti všetko pred, počas aj po prebehlo bez problémov :)

ewel007

kvet

ja dnes tak slušne oslavim narodeniny, ale veru už mam žaludok stiahnutý.. večer skontrolujem či mam papiere doklady, všetko zbalene, a asi budem čo najdlšie za pc, kedže sa mi spať nebude dať, alebo sa mi bude zase snívať :))
Už sa aj teším aj mam strach, zmiešané pocity, mne už to pomaly ale isto dochádza :)
asi ti to bude dochadzať tak viac v utorok :))
dakujem, že budeš na mna myslieť a teším sa na teba v stredu :D

Katka54

Ahojte,
rovnako sa pripajam k lilabmw - vsetkym PO gratulujem a tym PRED drzim palce, nech vsetko dopadne podla predstav. A naozaj to stoji za to. Nakoniec, ked vam to uz raz vrta v hlave, tak to odtial uz nikdy aj tak nedostane..:)
Ja som 6 mesiacov po opke a naozaj je to tak - prsia sa krasne zmenili. Teraz, ked pozeram svoje fotky kratko po operacii, tak az otvaram oci, ake su tie prsia tam opuchnute, neusadene, kockate..:) A to som sa z nich uz vtedy ako velmi tesila.:) Ale dnes, ked sa na ne pozriem, tak to sa s tym neda porovnavat.. Chce to naozaj svoj cas a trpezlivost..a doveru v doktorove slova (vacsinou-zial, su aj ine pripady).
Rita, Drndula, Mery, Leus, Gossip_girl, Davidoff, Barborka, Sisente a vsetky baby viac aktivne pred tymi 6 mesiacmi, ako sa mate? Verim, ze si leto naplno uzivate. :) Je to super pocit, ked uz svoje prsia vo vystrihoch nemusime riesit..

lilabmw

Ahojte babiky

gratulujem vsetkym novym ceckanam ale aj cakajucim ,vsetky co vahate alebo mate pochybnosti tak nemusite mat ziadne a chodte do toho .Ja uz by som ich ani za milion von nedala.

Som 5 mesiaco po
Ked zajacik bude mat cas hodi sem fotky tak mozete kuk ako sa zmenili za tych par mesiacov a ze premena neskutocna.A mam pocit ze su s odstupom casu stale krajsie takze ak ste teraz opuchnute modrinove alebo tvar este neni uplne ok tak verte ze bude ,dotvaruju sa krasne :-)

bodka_

angie
moc moc dakujem :-)) veru som spokojna,to co tam bolo predtym bola pohroma :-D dr.Cerven je sikulka :-) len aby sa este dobre zahojili.

angie77

Bodka

fúúúú, krásne spravené, môžeš sa len tešit a my ticho závidieť..v dobrom :)

february..teraz sa bojíš pozrieť na ne, no potom keď už, tak sa od zrkadla ani nepohneš neboj :)

Majka1910

Ivava
ja som mala dovolenku 2 a pol tyzdna, prvy den bol taky tazsi, bola som dost unavena, ale ja cely den v praci stojim. Neviem co robis ty, ale ak sedis tak myslim ze po tych 2 tyzdnoch by to malo byt uz v pohodicke.
Fotky som tiez dnes posielala, uz len musis pockat kym ich zajacik prida :)
a ty sa ako mas?

Majka1910

nikolet09
uz robim vsetko, upratujem, do prace chodim.. trosku si davam este pozor pri zdvihani tazkych veci, ale myslim ze by to uz nemal byt problem. Uz spavam aj na boku, ale na bruchu este nemam odvahu :)
ta podprsenka aj mna dost tlacila zo zaciatku a teraz ked sa mi prsia uz usadili tak mi je velka.. neboj nejako to vydrzis