Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

cleopatra, ewel

babulky zajtra sa držte, moc Vám držím palce a budem na Vás myslieť, žiadne stresy a nech sa to doktorovi podarí, aby ste boli obidve spokojné!

bimbi

ďakujem,snáď to bude už len lepšie...

Kvet11

no veru ubehlo to, tak nie je to ani horšie, ani moc lepšie, bolesti nie sú nejak veľké, len občas trhanie a pichanie v prsiach, a tlak hlavne ráno keď sa postavím z postele, len keby tá podprda tak netlačila...:( a neviem si zvyknúť spať na chrbte, takže to ma trošku ubíja a chrbát bolí, inak nič čo by sa nedalo vydržať, som už skoro úplne samostatná, aj Tebe sa to blíži míľovými krokmi

leus

Katka 54
ahoj :)ja sem chodim ,citam pravidelne ,ja mam uz prsia uplne ok, uz spavam aj na bruchu a nastastie bez komplikacii :) som 9mesiacov po opke

nikolet09

Kvet
Už je lepšie, len tá podprda stále tlačí a to že musím na chrbáte stále spať. Ale nespravím nič, musím len vydržať :)

bimbi

February, Bodka, Barbonka, Nikolet
Gratulujem vam, ze uz mate po opke a ze to tak zvladate.. uz to bude len lepsie, to najtazsie mate za sebou, tak oddychujte a rychlo sa uzdravte!!
Bodka
krasne ti ich nas pan doktor vycaroval, uz teraz su krasne :)
Ewel, Kvet
Vy sa drzte, budem na vas mysliet, vela stastia a nebojte sa!!!
Katka 54
Ahoj ako sa mas? Ja sem stale od opky chodim, ale " stare baby" uz menej, este tak Drndula ano.. ja uz skor iba citam, ale baby su tu fajn particka:))) tak si spokojna? Ja by som brala uz aj vacsie, ale ved to tu skoro kazda, skoda, ze som ho tlacila do mensich, on by mi dal vacsie, len moj muz ma ovplyvnil, ze nie " bomby", ale tak aj tak je to rozdiel co som mala a mam teraz :D

kvet11

february, barbinka, nikolet, bodka

ako sa mate dnes?? už je vám lepšie?

february ty už budeš zajtra týždeň po opke ako to rýchlo ubehlo ako sa cítiš? aj máš ešte nejaké bolesti?

strangeemily

cicimici

neviem či si moju správu našla tak ešte raz:)

:)ahoj ahoj:)

áno chodím aj ked nie už tak často som totiž dosť vyťažená,ale občas sa nájde voľno a prečítam si čo tu je nové...a teraz je tu toho dosť veruže:)

no ja som si to určite nerozmyslela a kukám že ani ty nie a ešte si ma aj predbehla hehe:)gratulujem ti že už máš konzultačku za sebou,mňa to ešte len čaká-19 oktobra ale som normálne nervozná čo sa od doktora podozvedám,hlavne aku veľkosť mi teda navrhne:)

no a ako som sa dočítala tak ty už máš aj termín opky fuuuha ty si bleskovka:)ja si to tento rok dovoliť ešte nemožem práca mi nedovolí ale nevadí ked som toľko vydržala tak to ešte zvládnem:)a čo aké máš pocity?tešíš sa?a doktor v pohode?