Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

gina
jaj a este k tomu spaniu na bruchu, mne to dlho bolo neprijemne, este aj teraz si sem tam podlozim ruku , lebo ma tlacia , takze to nesiľ,telo ti same ukaze kedy to uz pojde

ewel007

cleopatra

tak zajtra parťačka :))
ja som sa tiež najdela o 18h a odvtedy len pijem, kočky su tu zlaté, však ako nas podporuju :)
vyspinkaj sa trošku, a rano o 7h :D

ewel007

february, vanesa

dakujem babulky, všetky ste mi tu na fore velmi pomohli a tiež dnes Vašimi odkazmi ako budete zajtra na mna myslieť :)

leus

gina 3
vies co, tak uz dost splasli oproti tomu co bolo pred tym, ale kebyze sa mam teraz rozhodnut tak idem len do 280 ml, tieto mi dost vytrcaju, ale tak muz zas vravi ze nie su velke, ale na kupku dost putam pozornost tak asi su :)

ewel007

kvet

držkaj sa tu a dakujem ti krásne moja, davaj si pozor a v stredu pokecame :)
trošku som oslavila, ale aj tak n ato celý deň myslím, no nič moc :)
jasné ale takýto extremny darček som ešte nedostala :D ale som rada:)
Ešte raz dakujem :))

cleopatra123

february, bimbi
dakujem za povzbudive slova urcite sa ozvem potom ako to dopadlo :-) ste zlate

ewel
uz sa nam to krati :-) ja som uz napchala do seba posledne jedlo a na dnes uz budem len pit aby som zajtra neumrela smadom :-)

vanesa6

ewel007

Ahoj, tak zajtra na Teba myslim, nech vsetko dobre dopadne a coskoro sa nam ozves uz s novymi prskami ;o)

gina3

leus,
ty si kedysi spomínala, že prska máš väčšie ako si chcela. Ako sa Ti pozdávajú teraz po dlhšej dobe, zmenšili sa alebo máš stále rovnaký dojem, že sú väčšie?

bimbi,
ja som po opke 3 mesiace, ale akosi sa stále neodvážim spať na boku, nieto ešte na bruchu a to som bola vždy bruchospačka. Akosi som si na tom chrbte zvykla. Nemôžem nabrať odvahu:(

bimbi

February
Ja som to spanie prve dni riesila liekmi na spanie, buvala som jak dudel :D a postupne som si zvykla na to, hoci ja som v zivote ny chrbte nespavala, uz po 2-3 tyz. skusis pomaly na boku, uvidis ci sa ti bude dat podla bolesti, jedny moja kamoska spala tak na poloboku, polochrbte uz na 5. den, ale tak to sa mi zda skoro..
Cleopatra
Aj tebe zajtra vela stastia, drz sa!!! A ozvite sa ked budete moct potom..