Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

leus

Tebe vyberali aj hrčky s prsníkov? cysty? to sa dá takto pri operácii? bolo to potrebné?aj ich posielali na rozbor či ako? ja mám tiež viac cýst v prsníkoch ale nad vybratím som nerozmýšlala aj ked si ich na dotyk cítim

Katka54

Bimbi,
mam sa fajn, uzivam si to.:) lave prso nie je ani poznat, uplne aj na dotyk je makke, prave je trosku tuhsie, ale som spokojna. Dokonca som milo prekvapena, ze ich nemam ako dva kamene a pri chodzi sa mi uz aj po 6-tich mesiacoch pekne natriasaju.;) Nepoznany pocit doteraz, proste parada, chapes.:)))

Leus,
no, ja sem chodim pomenej a to som si slubovala, ze budem prispievat aj po opke pravidelne. Nejak si na to neviem najst cas, stale som niekde a vecer sa mi uz nechce, ale sem-tam si forum zapnem.. Tiez uz v pohode spavam na bruchu a inak, este aj teraz si navleciem niekedy pooperacnu podprdu.;) Jedine na co som este nenabrala odvahu je posilka..

ewel007

cleopatra

ja som nakupy odbavila na dvakrat :))
ešte dobre že skoro nič netreba na kliniku, to nie ako do pôrodnice :D
no veru veru zajtra takýto čas..
oki porob si a zachvilu sa vidíme :D

cleopatra123

ewel
veru rychlo ja som este dnes zhanala papuce :-) a behali sme po nakupoch aby manzel nemusel potom s malym
uz nech je zajtra o takomto case :-) idem sa dat rychlo do parady a cakat na rano :-)

ewel007

cleopatra

ja mam to iste čo sa týka vlasov, ja už som si umyla rano ešte prežehlím, dožvie kedy sa očešem potom najbližšie :)
tak rýchlo to ubehlo, že zajtra budeme mať po a tíško oddychovať :)
už aby to bolo a všetko v poriadku.. budem velmi rada :)

cleopatra123

ewel
no veru neviem ci sa kvalitne vyspim :-) ale ja si idem este umyt vlasy bojim sa ze tak skoro sampon neuvidia :-( ja som zvyknuta si umyvat kazdy druhy den bude to hrozne ale musim vydrzat
veru baby su zlate :-) tak sa vidime zajtra nech to uz mame uspesne za sebou