Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

cicimici

ja neviem ale ja mam dva jeden nad perou a jeden v pupku a nic som nemusela davat von ale neviem ci u kazdeho lekara je to tak

Lucia3110

babenky co ste dnes na rade, drzim silno palce (:

cicimici

to s tym piercingom by aj mna zaujimalo, nakolko som sa vsemozne snazila ho dat dole, nejak mi to nejde :D

cicimici

baby dr Cervena

ako je to s tymi gelovymi nechtami?mozu ci nemozu byt?

vsetky kocky po;
prosim vas mate niekto skusenost s pearcingom v jazyku?musi sa vybrat pred opkou alebo?

cicimici

strangeemily

no ahoooooj no tak to super tak to sa tesim ze si ma nenechala v stichu ;DD
ja viem ze som bleskovka sama tomu nemozem uverit ze som sa este do tohto roku nejakym zazrakom vtesnala a mam z toho obrovsku radost..mne dal doktorko 325ml tak som sa potesila bo som myslela ze nebude chciet dat ani 300 kedze som taka krpata..ale podarilo sa..nooooo ja som mala strasne dobry pocit aj z doktora Cervena aj z toho noveho mladeho a velmi sympatickeho co tam s nim teraz robi dr. Koperniech super super a este raz super musim ho to vychvalit pred vsetkymi bo mi prisiel velmi rozumny a velky odbornik uz teraz..no tak budem ja na teba mysliet..a potom napis kolko ti dal?a kolko by si vlastne chcela?a kedy by si ty chcela opku?

cicimici

ewel a cleopatra

kocenky zlateee veeelmi veeelmi Vam drzim prsty ( aj na nohach) na zajtra..uz nech je to uspesne za Vami..dufam ze pooperacne bolesti nebudu velke a skoro sa nam ozvite..myslime na Vas..zvladnete to..

february,bodka,nikolet a barbinka

kocky dufam ze uz lepsie,dalsi den za vami a dalsi uz hadam menej bolestivejsi pred vami..drzkam peste..

kvet11

ewel007

tak už to máš len za pár :)) aké su pocity?? :))

zajtra sa drž nech všetko dopadne o.k. prajem čo najmenej bolesti a v stredu sa dúfam že vidíme :)

kvet11

february

veru blíži dnes som si bola ešte kúpiť košelu na spanie takú kratučku v H&M a tričko s gombíkmi keď pôjdem s kliniky domov aby som si mala čo obliecť..

nehorázne horúčavy hlasia na tento týždeň hneď som s toho nervózna :((

cleopatra

zajtra aj na teba budem myslieť baby nech všetko dobre dopadne držte sa :))

kvet11

nikolet09

ja stále hovorím že pre krásu treba trpieť :))

tak keď sme sa už na to dali musíme vydržať aby sme mali konečne krásny dekolt :))

inak ja ani neviem či vôbec budem môcť spať deň pred opkou....

Baby vy ste ako na tom boli deň pred zo spaním??