Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Katka54
ahoj. :-)
Ja uz mam tiez 6 mesiacov po, vsetko ok, tiez krasne sprirodzeneli(presne tak, ako som chcela), zmakli.
Na bruchu spavam, aj ked zas nie celu noc, ale ked porovnam, tieto implose plnene s gelom a tie co som mala predtym dlhe roky, plnene fyz.roztokom, tak to sa neda ani porovnat. Tie predtym boli dost tuhe, spat na bruchu nemozne. Tieto su makucke, no paradicka :-)
Bola som uz aj na usg prsnikov, v ramci prevencie, vsetko ok, lekarka, ze mozem byt spokojna, lebo su kvalitne zoperovane, ziadne zvlnenia, nic, ze to toho uz videla na sono dost, ale ze mozem byt len spokojna, ze dobreho chirurga som si vybrala. :-D

Vsak toho najlepsieho. :-)))

vanesa6

february

ved to, ze pod vsetkym je ju vidiet.. dookola nosim tie iste tricka, lebo inak mam vsetky priesvitne. ;o) A este v tychto teplach to nie je sranda.

Ja som si povodne povedala, ze vydrzim tych 6 tyzdnov, aj ked mi doktorka povedala, ze v podstate uz teraz by som ich mohla prevetrat, ale sa bojim.. Asi je to vec nazoru, lebo u ineho doktora mi bolo povedane, ze cim dlhsie ju budem nosit, tym lepsie. Tak naozaj neviem. Tebe co povedal doktor, ako dlho ju mas nosit???????

Ozaj, a v robotke vedia, ze si bola na opke?

february

Vanesa6

ja som mala opku presne takto pred týždňom v pondelok a už sa mi nijako nedá zariadiť inak dovolenka, čo už...robím v kancli, celý deň pred PC, tak snáď to nejako zvládnem
čas rýchlo letí a nenazdáme sa a budeme môcť zahodiť tie podprdy, Ty už aj pomaly môžeš, nie? Ja v tom ledva dýcham a hlavne pod všetkým to je vidieť v týchto teplách, ach jaj

vanesa6

february

v stredu to budu 4 tyzdne, az neuveritelne ;o) Zatial som spokojna, ale vieme ze tieto prve tyzdne su kriticke, takze nechcem to cele podcenit. Ale Ti poviem, tesim sa ked konecne zahodim tu podprdu, aj ked teraz uz tak netlaci.

Bolesti uz nie su vobec ziadne, len klasika pri vstavani z postele sa este neodvazim dvihat rukami, a tiez rano sa budim cela stuhnuta z toho spania na chrbte..

Kolko si ty presne po opke, ked uz ides zajtra do prace?? Ja som si normalne so sebou zobrala aj vankus, lebo mame dost nepohodlne stolicky.. ved vieme, co je to si najst polohu, ze..

february

vanesa6

no mne ibalgin nejako nezaberá, práve včera večer /vlastne už v noci/ som si dala jeden lebo ma dosť trhali prsia a nič, ani tabletky na spanie som nikdy nebrala, ani neviem aké existujú, zastavím sa dnes v lekárni a snáď mi dačo poradia..
oľko si po opke? A už v pohode, spokoná?

february

kvet11

tak už si pomaly nachystaná, no tie horúčavy,ja som všetkým mojim známym vravela, že nech si kľudne poberú dovolenky koncom augusta, že bude super teplo, nechápali a potvrdilo sa, lebo veď ja idem na opku a u mňa zákony schválnosti fungujú priam dokonale! Ale Ty budeš pekne po opke doma odpočívať..

vanesa6

february

s tym spanim som to mala dlho rovnako. Ja som si na noc davala Ibalgin a spala som po nom aj 8 hodin. Ja som sa vsak pred opkou dlho nevedela zbavit teploty a po opke sa mi ako naschval vratila..

february

katka54

krásne máš tie prská, naozaj super, veľmi vydarené!
No neviem sipredstaviť že z tých mojich by malo byť niečo podobné :(

cicimici

no mne sa zdá,že každý deň je rovnaký, bolesti niesú, len dosť tlak v tých prsiach,akoby chceli vybuchnúť a zajtra už nastupujem do práce :(

Bimbi

no asi aj ja budem musieť dačo nasadiť na spanie, lebo som totál nevyspatá, ja si na túto polohu asi nezvyknem, môžem len tak polosediačky lebo keď si viac ľahnem tak ma tie prsia trhajú, no pripadám si ako sliepka na hambálku...

cleopatra123

no uz som pokreslena mam za sebou rozhovor s aneteziologom aj som dostala davku naladovky :-) mam teraz cas este dve hodky a potom sa ide na to :-)

Majka1910

Cicimici
Ja mam piercing v jazyku a musela som si ho dat von prer opkou. Vyberala som si ho tesne predtym ako ma brali a davala som si ho naspat az vecer, lebo som nan zabudla. Ale uplna pohodicka, nezarastla dierka. A aj gelove nechty musis dat dole