Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

angie 77
ano, hrcky mi vybrali zaroven pri augmentacii, ale ja som nemala cysty ale fibroadenomy,nezhubne hrcky , ktore samozrejme poslali na histologiu, ale za to som neplatila extra...

barbinka84

baby

tie co ste mali rez bradavkou,posuvanie dvorca,,kedy vam vyberali stichy....ulavilo sa vam potom? bo mne ten jeden prsnik kde mam posuvany dvorec tak ten mi ide rozdrapit...

strangeemily

cicimici

:)juj ako sa veľmi tešíš:)som rada hehe tak to má byť:)
takže tam je aj novy doktorko???to som ani nevedela,dobre vedieť aby som nebola prekvapená hehe:)
no tak ja by som chcela tiež aspoň 300....ja vážim 47 kíl a meriam 161cm ale som dosť drobná a chrbát nejako široký nemám:)tak uvidím:)

february

kvet11

no baby by boli asi veľké frajerky, keby Ti dnes odpovedali :) ja som ledva zvládla poslať domov sms že žijem, ale ja som išla až okolo 15-tej tak uvidíme
klinika je určite klimatizovaná, neboj, tam Ti bude dobre, čo sa týka pohodlia, tak všetko zabezpečené
a zbytočne sa nestresuj, čoho sa bojíš, veď môžeš byť rada,že už je to tu :) dočkala si sa, pekne sa vybuvinkaj pokiaľ ešte môžeš :)

kvet11

february

pomaly sa chystám už som v noci ani spať nemohla :))

no tie horúčavy nič moc pre nás operované som stále hovorila že nech už neni teplo nech je radšej chladnejšie.
doma to nejako vydržím keď nebudem chodiť do práce ale v robote by mi bolo super keby možem pracovať tam mám klimu :))
nevieš či je aj na klinike klimatizácia?

kvet11

cleopatra123, ewel007

baby už to máte za sebou, ako sa cítite??
cleopatra čo si išla druhá?

mne dnes volali s avelane aby som prišla zajtra na krv, že nebudem musieť v stredu potom čakať do dvanastej na výsledok . No som už aj zvedavá aj strach ide a mňa dnes som v noci už poriadne ani nespala....

february

vanesa6
ja už ani neviem čo povedal, tuším že 5-6 týždňov, však budúci týždeň idem na kontrolu,stehy, tak sa popýtam, ale ak si na ňu zvyknem, tak ju tiež budem nosiť radšej dlhšie, však keď to vydržím v týchto teplách tak potom to už zvládnem určite, keď sa trochu ochladí
V robote to vie len jedna kolegyňa čo so mnou sedí v kancli nikto iný nie, som zvedavá, môj šéf je zvedavý a klebetný ako baba, tak sa budem maskovať :)

barbora10

katka54

juj ake pekne ich mas!!!krasny dekolt:)a aj ta podprsenka na poslednej foto je velmi pekna...

vsetkym novym cakatelkam drzim palceky,nech je vysledok podla predstav!!!a tie,ktore to mate cerstvo za sebou rychle zotavenie:)