Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

katka54

no uz som zacala aj cvicit a nejako mi isli rychlo kila dole,cize kazdodenny pohyb a zdrava strava plus do toho kojenie robi zazraky:)este to nie je uplne ono,ale tak co by som aj chcela 4 mesiace po porode...a ano,stale kojim,paulinka je stale na ciciku,je to taky moj vecny hlados:)

Lucia3110

cicimici

noo ja mam titanovu tycku :D parada..a idem 3.9. k MUDr. Očenášovi, ZV Medicentrum..akurat vcera som bola za nim doladit este nejake detaily, ale na toto som sa samozrejme nespytala..mam deravu hlavu..asi skocim do studia ku kamoske nech mi ho nejak vyberie..

bimbi

February
Velmi dobry liek na spanie je Stilnox, staci ti aj polka, ale je na predpis alebo ak mas znamu v lekarni ti preda aj bez.. mize sa to brat ale len cca 7-10 dni, inak je navykovy..ale vybuvas sa aj na chrbte jak babika :)))
Xantipa, Barborka,Katka a ostatne "stare" baby
Zdravim vas vsetky a som rada, ze sa aj vy ozyvate a mate s fajn.. Uz to ani nie je pravda, donedavna sme my takto stresovali pred opkou a uz mame pol roka krasne dekolty :)))
Ja zajtra pridem domov z dovcy, trosku som prska vyopalovala, uzivala som si pohlady.. " ma ich umele nema?" chichi..

Majka1910

cicimici
no inak aj ja som sa cudovala, ze ta dierka nezarastla. ja som pocula ze v jazyku dokonca zarasta najrychlejsie. Davala som si ho dole nejak pred 10., potom v priebehu dna som si dierku prepichla len tyckou, ale uplne v pohode. potom som nan zabudla :) a spomenula som si az okolo pol osmej, tak potom som si ho nasadila. bala som sa ze zarastie..
sak uvidis, stoji ti to za to aj ked prides o piercing :)
a kedy ta to caka? aku velkost si ides davat?

leeu9

Ahojte, držím palce babam, ktoré idú onedlo na operáciu, nech vyjde všetko podla vašich predstáv.

Prosím baby poradte mi, neviem sa ešte stále rozhodnuť medzi dvoma velkostami, 370 ml a 400 ml. raz si poviem 400 a potom zase, či to nebude vela na moju postavu atd. mam 166 cm a 48 kg, ale to iba teraz v lete, v zime mam vačšinou 52 kg
poradte, už sa mi to blíži a musím to objednať
dakujem velmi pekne
a pekný večer a dobru noc

Katka54

February,
dakujem, si zlata a neboj, bolesti prejdu, prska sa pekne vytvaruju. Drzim Ti palce, nech si s vysledkom spokojna. :)

Barborka10,
mamina ahoj :), pozerala som aj ja teraz Tvoje fotky. Prsia sa drzia, peknunke su, stale kojis este? A inak po 3 mesiacoch od porodu mas nenormalnu postavu, gratulujem.;)

Xantipa,
som rada, ze to hovoris.:) Ja som este na gynde odvtedy nebola, uz by sa mi aj patrilo, ale mam tak trochu z toho obavu..hlavne z toho sona.

A inak baby, kedy ste zacali normalne naplno cvicit vo fitku? Stale ich pri zatazi citim..

cicimici

Lucia3110

:DDDDDD no pekne..a ty mas aku tu tycku?zdravotnicku ocel alebo umelu?lebo ak to prve tak to ti potom nezavidiiim ale vooobec..a ty kedy a ku komu ides?

cicimici

Majka1910

dakujem za odpoved si zlata..sa mi normalne nechce verit ze ti ta dierka nezarastla ja mam teda v jazyku aj nad hornou perou a uz ked som si musela ten nad hornou perou vyberat na par hodin tak z vnutra to bol vzdy teda poriadny boj..no ale aj keby zarastla no co uz nieco stratis nieco ziskas no nie..;)

cicimici

february

prajem vela sil do prace zajtra..dufam ze aj tlaky uz budu miernejsie..aspon nemas bolesti to je dobre to ma tesi..a aj tie tlaky raz musia pominut predsa alebo teda aspon postupne ustupovat..ja viem mne sa lahko hovori ked okolo toho este nic neviem a iba cakam..ale tak si myslim ze tie tlaky su svojim sposobom dobre znamenie bo sa usadzuju a hladaju alebo lepsie povedane robia si svoje miesto..a radsej nech si ho teda spravia poriadne a potom uz bude len dobre..drzkaj sa zajtra

cicimici

strangeemily

tesim sa no..ten stach ma asi popadne len tesne pred..ale si myslim ze potom ked uvidim doktora tak budem zase ok..aj ty sa budes uz za chvilku tesit neboj sa..a to ja si zase myslim ze 300 ti daaa aj viac asi..bo nas doktorko radsej ide hned do vacsich ako by si mala potom lutovat ze mohli byt aj vacsie..to sa neboj ja som nizsia ako ty takze pohodaaaa..budem ti velmi drzat palce a potom sa nezabudni ozvat..no novy doktor je velky sympatak to ak to budes mat tak ako ja tak najskor pokec s Cervenom a potom ti ostatne rizika a veci dovysvetluje ten mlady..no mas sa na co tesit..;D