Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cicimici

Lucia3110

:D no tak to mas ozaj super..hehe tiez si asi ako ja ze si das gulicky a nechas ich tam aj par rokovsem tam ocistis z tej spondej vodny kamen a hotovo :D aaaale tak este ze mas tu kamaratku co sa tomu venuje ta isto bude vediet ako na to..skusala si odmontovat obidve ci len jednu?alebo tak pri najhorsom mozes doktora utvrdit v tom ze ti absolutne vobec nehrozi vdychnutie lebo si sa s tym uz narodila :DD drzim palce sa ti to blizi..ja idem tiez do medicentra vo zvolene a nepoznam nikoho kto tam bol tak potom prosim pisni ako to tam vyzera..klinika,sestricky a ci si bola s niekym na izbe alebo sama..dakujeeeem

cicimici

Majka 1910

no to je pravda ze zarasta najrychlejsie to je ako ked mas nejaku ranku v ustach tiez sa ti zahoji skor ako napr na ruke alebo aj ked sa popalis na jazyku tak za ani nie pol dna je ten pocit fuc..ja som dokonca pocula ze na jazyku zaratie do hodiny tak toto mi je teda zahada teraz..no vsak uvidime..hehe ja mam opku az o 4 poobede a pri mojom stasti si uvedomim isto az rano ze ho nemam :DDD

no a ja mam este daleko predaleko ale predsa..12.12 taky pekny den s tromi dvanastkami hadam bude moj stastny..:)no a velkost mam 325ml pod sval rez pazuchou a vysoky profil..ty mas prska krasne velmi velmi prirodzene mozes byt spokojna..su na jednotku s hviezdickou..dufam aj moje budu vyzerat podobne..

bodka_

february
ved aj moje su divne,to je este taky opuch,ale ty si mala pekne aj pred opkou,tak teraz budu urcite krasne. ja som uplne zvedava :-) A tebe dr. dovolil uz takto skoro soferovat? Na jednotke to domov zvladnes,co? :-DD

february

bodka_

no Ti poviem, že tu funím jak lokomotíva....fufufu, ale musím vydržať, len už som musela dosť písať aj perom,telefonovať a by si neverila, pravú ruku mám úplne vysilenú, prídem domov a padnem na gauč a nepohnem sa,ráno som prišla autom ale musím ho tu nechať, netrúfam si radiť rýchlosti a zbytočne sa namáhať...
Videla som si, aj fotky mám, len som ich neposielala,aby som nevystrašila baby čo boli tento týždeň pred opkou :( Sú divné, neviem...

bodka_

ewel cleopatra
gratulujem baby a drzkajte sa...
february
to si dobra,ze cely den sedis,ja by som to nezvladla. Ked chvilu sedim na stolicke,tak ma zacnu prsia boliet a musim ist na gauc pololahnut. A ako si spokojna? uz si si videla prsia? mas fotky?

february

cleopatra123

ahoj moja, tak gratulujem, máš to za sebou!
To je dobre,že sa cítiš celkom dobre, no dnes je ešte len jeden deň po, tak pekne oddychuj a nechaj sa obskakovať, ešte bude všelijako a zajtra domkov, pozdravujem aj ewel, držkajte sa babulky :)
Ja už som dnes v robote a veru napriek tomu že sedím som už odrovnaná, slabá jak mucha :)

Mery NR

pozdravujem aj ja staré ceckane :-) čítam vás ešte stále, len už tak neprispievam, jedine keď sa spomenie moje meno a konkrétne sa niekto niečo spýta sa tu objavím :-) prsíčka poslúchajú, sem tam počas menzesu pobolievajú ale sú peknučké, som s nimi spokojná. ten pokles čo som mala zázračne úplne zmizol, aj bradavky už mám rovnako. asi to bolo všetko tým opuchom prvé 4 mesiace. spať na bruchu mi je ešte stále nepríjemné, ale došla som na to,že na mäkkom matraci sa to celkom dá, budeme musieť asi posteľ v spálni vymeniť :-) baby inak je to sranda, že takto cez leto keď vyjdem z ľadovej vody telo mám hneď horúce a imploše ľadové, trvá im kým ich slnko zohreje. hore bez sa neopaľujem, jazvy v solárku si ešte zakrývam, zatiaľ ich stále nemám biele, ale také ružovkasté.. čo ešte.. manžel už poslúcha :-)
takže v skratke toľko, koniec hlásenia, babulky držte sa :-)

cleopatra123

kvet
hej isla som druha nejako pred dvanastou sice som potom trocha po narkoze vracala ale uz je v pohode uz som aj ranajkovala spravili mi aj kavu
sico to boli ale nie az tak treba plytko dychat trochu ma bralo aj na kaslanie ale to som si povedala ze radsej nie :-) kaslanie mi este proste nejde :-)
pytala som sa setricky ze vraj aj ewel je celkom v pohode su tu este dve baby ze tie su horsie