Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cicimici

cleopatra,ewel

kocky gratulujem k novemu prirastku..dufam ze vam bude uz len lepsie a lepsie a ze sa vsetko rychlo zahoji tak ako sa ma..nech sa uz coskoro mozte tesit z krasneho dekoltu..

cicimici

february

mojeee nebud pesimista..isto prska vyzeraju super ale kazdy je k tym svojim asi trochu viac sebakritickejsi..niekoho sa ti mozno zdali super hned po opke prave preto ze neboli tvoje a zase niekomu sa mozno budu zdat uplne super tie tvoje..tak nam pekne posli fotocky do galerky a nechaj nas posudit som si ista ze ohlasy budu iba pozitivne ved doktorko je sikovny..a podprsenku nosis poctivo tak sa ti isto pekne vyformuju..hlavku hore..a si hviezda vies? bo po tak kratkej dobe od opky a uz mas za sebou aj prvy den v praci..si sikula

cicimici

Lucia3110

dakujeem si zlata..ja tam idem tiez no ale mna tam bude operovat pan doktor.Cerven..som zvedva ako to tam je a celkovo..lebo z vonku to vyzera pekne..ty si aku velkost ides davat?

gina3

bodka, february,
pozrite tie moje po opke, to boli dve opuchnuté čudá, tiež som dúfala, že sa trochu rozlejú:)

Lucia3110

cicimici

no ja uz som s piercingom v jazyku pod narkozou bola a vtedy som anesteziologa ubezpecila ze sa isto neuvolni..ale nebola tam ina moznost videl ze to neodkrutim ani za nic na svete :D hej kamoska ma studio tak snad s tym nieco spravi :D ty ides tiez do medicentra? a tiez k MUDr. Ocenasovi?? ci k inemu? jasne budem na teba mysliet, dam vediet co a ako (:

bodka_

february
ja uplne súhlasím s ginou (aj ked ona mala od začiatku dokonale :-) ) vela dievčat v galerke ma kadejaké a po polroku sú tie prsia na nepoznanie, uplne krásne. Ale myslím si, že aj tie tvoje sú. :-)

bodka_

february
ty si úplne trdlo :-))) určite budú krásne, som si istá, ale dostaneš potom po zadku, najdem ťa niekde a dostaneš !!!! :-DDD

february

gina3

ďakujem za povzbudivé slová, veď dúfam, len keď som ich videla, čakala som nával šťastia a nejak ma nezaplavil, však pošlem, už musím byť len trpezlivá...

february

bodka_
no neviem či mi dovolil, nepýtala som sa :), ale skúšala som včera a šlo to,aj ráno celkom v poho, ale naspäť si jednoducho netrúfnem, som slabá, nebudem to siliť, domov taxíkom, ešte to tento týždeň nepôjde..
neviem moja, práveže Ty máš už od začiatku pekné a aj iné baby, keď som videla bambulkovej tak som odpadávala, aké boli hneď super ale tie moje, no čo Ti poviem, pošlem dnes zajačikovi, uvidíš, nejak sa z nich netešímm:(

gina3

february,
si kratučko po opke, vzhľad prsiek teraz nerieš, veď si videla v galérke fotky krátko po opke, že vyzerali všeljako, kockato, len nie normálne:), telo zažilo šok, musí ich prijať a dotvarovať, tak buď v pohoďke a daj im čas:):)