Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

cicimici

:))))))))
hej tuším písala :D, tak ja neviem či pozeráme tie isté fotky alebo mi šibe, no hlavne nech sa bez komplikácií zahoja, vždy budú lepšie ako boli
A Ty sa nemusíš najmenej obávať, máš dokonalý základ, nie ako tie moje psie uši, takže z takých ako máš ty sa dajú vytvarovať umelecké diela, vážne a ďakujem!
ja viem ako si to myslela s tou robotou, veru baby ak môžte tak aspoň dva týždne doma ak nie viac, zvládnuť sa to dá, ale zlomená som jak vzduchovka :) a ráno zas...

february

bodka_, angie77

jaj baby ste zlaté, normálne mi tečú slzy :( mne prídu nejaké padnuté a nie plné a jeden je väčší ako druhý, ale to aj bol tak to nebude len opuchom, ale doktor povedal že to je malá asymetria aby to bolo treba riešiť, ďakujem, či už ma chcete povzbudiť, alebo to myslíte vážne :) hádam sa kozenky moje ešte dotvarujú
bodka_ aj tak sa mi Tvoje páčia úúplne že viac
angie a ty kedy ideš?

cicimici

february

ale no daj pokooooj..ze jake ty mas fajnove ciciky..a toto ty opisujes ze divne..vsak su kraaaasne..neni absolutne o com..prec prec so skaredymi pochybami..kusok ti este odpuchnu modrinky pomiznu a nebude sa na nic dat absolutne nic vytknut..spokojna uz mozes byt teraz..co by som ja dala za to keby som uz mala po a mohla sa pysit takymi ako mas ty..

a to s tou robotou som nemyslela tak ze to robis z hrdinstva ale ze to robis lebo nemas na vyber a zvladas to moc moc dobre..ja sa poznam ja by som sa asi strasne lutovala..

ozaj uz som pisala ake mas krasne prska???:D lebo su ozaj vydarene..

bodka_

february
ved ty musíš byť uplne spokojná, totálne ich máš krásne, uplne sa mi páčia, naozaj pôsobia prirodzene a kludne aj ten opuch by mohol ostať hore, pôsobia plno a prirodzene. Kráásne sú, naozaj sa môžeš tešiť :-)

angie77

february

..ty si asi robíš srandu? stále hladám na nich niečo divné ako si písala.. ja neviem ale niektoré babenky po 6 dnočh mali ovela opuchnutejšie ... máš ich úplne prirodzené a ked zvrchu zmizne ešte ten opuch budú tip top a ani nebude poznať že sú nepravé :)...teš sa prosím ťa

february

bodka_

no kľudne, rada Ťa uvidím, prídi do NR a dáme rande :)

cicimici

veď ja nie som pesimista, viem že je krátko po opke, len...a v práci nie som z hrdinstva, len musím, ešte by som kľudne týždeň doma zvládla :) a podprdu jasné,že nosím poctivo, hoci ju nenávidím! si zlatá

angie77

však ja viem, že nebudete kritizovať, len povzbudzovať, možno sú také divné, lebo chodím zhrbená ako Quasimodo, tie rezy ma ťahajú, však dúfam aj ja, že dačo z nich bude

a už som poslala foto zajačikovi :)

angie77

Lucia3110

som si našla od Teba odpovede na moje otázky, niekedy sa toho tu tolko popíše, že sa v tom človek stráca :) ďakujem si zlatá a budem Ti 3.9 určite držať palce:)

angie77

february

veru, súhlasím so všetkým s cicimici, napísala to úplne presne, si naša hviezda statočná a už sa nevieme dočkať foto,pretože práve keď máš obavy tak daj na posúdenie nám :)

cicimici

kvet11

teba to uz zajtra tiez caka vsak?prajem ti nech uz mas po a si maximalne spokojna..drzim palce na zajtra strasne silno moc..budem na teba mysliet..pozdrav kocky cleopatru a ewel ak sa s nimi stretnes..ahoj a drzkaj sa