Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

cicimici

ale veď to je jasné, to bolo len prirovnanie trochu pritiahnuté za pačesy :) však kvôli deťom je každá obeta malá, to bude súhlasiť každá matka, veď čo by sme pre tie naše zlatčka neurobili :)
Základ tam je perfektný na tom si trvám!
A ďakujem, ano víkend mám voľný, už teraz sa teším :D

february

bodka_

ďakujem krásne, nie neteší ma že máš asymetriu, ale na rozdiel odo mňa ju teraz u teba nevidím,tak Ti ešte raz ďakujem, som kľudnejšia :)

Gina3

rozkaz, začnem sa vytešovať :) ja viem že je ešte krátko nato aby som čakala zázraky, však uvidím či som sa mýlila, len sa mi vidia iné ako by mali byť, ale už som ticho pst, dík!

angie77

jaj a ja som myslela,že Ty už máš aj termín! No neviem, môžem Ti povedať za seba len toľko, že podobné myšlienky som mala aj ja a roky, aj som sa zmierila a znova ten červík začal vrtať, tak si myslím, že nakoniec sa odhodláš, lebo tá myšlienka Ťa nikdy neopustí tomu ver a potom možno budeš ľutovať, že si zbytočne dlho váhala...,dáš mi raz za pravdu, len štipku odvahy to chce :)

cicimici

february

no myslim ze by si si mala doma trochu popretierat zrkadla lebo nie som sama kto vidi kraaaasne prska a nemyslim si ze tu ma potrebu niekto klamat..a prirovnanie tvojich prsiek k psim usiam sa mi tiez moc nepacilo..bo je to predsa znak toho ze si svojmu dietatu odovzdala to najkrajsie a najlepsie co matka moze dietatu dat za to sa netreba hambit..mna kojenie este len caka a tiez neviem ako budem po dokonceni vyzerat..

haha no zaklad neviem ci sa to tak na nazvat ale dakujem..dufam v to najlepsie iked viem ze po opke budem presne ako ty lebo ja som strasna a nikdy z nicim dostatocne spokojna..takze to bude este srandy..

drzim palce na zajtra aj na pozajtra aj na piatok a dufam ze vikend mas volny..

kajus7711

Ahojte baby=)..tak ja som sa po dlhom case rozhodla a idem na to..takze zajtra idem uz na konzultaciu do Nitri k dokt.Kovačovi.operaciu by som chcela zaciatkom semptembra ak by mal volny termin..chcem sa spytat ci tu niekto bol u doktora Kovaca a ci bol spokojny.... na temu,ako prebiehala cela operacia?piste aj ostatne co ste boli u druheho doktora....dakujem a este sa chcem, spytat ako si pozriem galeriu?som tu nova tak sa este ucim =)

angie77

cleopatra123

mne ani nejde tak o záruky ako o to, či to je naozaj potrebné ked som tak doteraz žila tolké roky, ale predstava že by som nemusela nosit tie hnusné všelijako napchaté podprsenky je lákavá :)

inak som rada že sa už s Ewel cítite lepšie, zajtra ste domka a raz dva máte bolavé zážitky zasebou ! držím Vám palce nech je všetko už len lepšie a lepšie a prajem pokojnú noc:)

Kvet

držím palce, rovnako pokojnú poslednú noc pred a veľa veľa pozitívneho myslenia, však Vám ho tam na sály aj všetky tu babenky vždy posielame :)

cleopatra123

angie
aj ja som rozmyslala vyse roka o tomto nakoniec sa to zbehlo rychlo a uz to mam za sebou :-)
nenexistuje zaruka ze to bude bez problemov ale zas vela bab je spokojnych dnes su in umele nechty, umele mihalnice, umele zuby, klby vsetko mozne tak preco nie prave silikony ked to ma zene dopomoct k sebavedomiu

cleopatra123

akurat sme s ewel nahanali kondicku :-) prechadzali sme sa po chodbe a porovnavali dekolty :-)
ja dufam ze uz nam bude len lepsie ten flector je dobry super zabera a zajtra uz ideme domov

kvet
drzim palce na zajtra neboj neni to tahe hrozne treba len plytko dychat

angie77

february

baby ja neviem, povedzte mi či som len ja taká, ja by som velmi chcela mat nejaký dekolt ale strašne sa bojím...mám to už schválené aj od muža aj financie na to by boli, ale neviem sa odhodlat k tomu prvému kroku, zavolat a objednať sa na konzultáciu...ja ked sa mám niekde vyzliekat tak sa strašne hanbím..a potom si vravím že čo ak si dokašlem zdravie a stále si dávam všetky za a proti..no a proste nie a nie zavolat a objednat sa ;(

gina3

february,
rozdielnosť prsiek v tak krátkej dobe je normálna, moje sa mi zdali tiež každé iné. Sú úplne v poriadku, nechápem čo stresuješ:):) uvidíš za pár dní ako sa ešte rozvinú a vytvarujú, nemáš byť prečo sklamaná, sú krásne a prirodzené tak sa okamžite začni vytešovať!:)

bodka_

february
moja, aj ja mam asymetriu, ak ťa to poteší, tiež som mala dosť viditeľný rozdiel a určite to tak bude aj teraz, ale ved predsa všetko je lepšie ako to čo som tam mala. Mne sa páčia tvoje, pôsobia prirodzene už teraz, ked sú tak kratučko po operacii a ked sa ti usadia, tak budú dokonalé, uvidíš a budeš sa potom usmievať, že si sa tak strachovala. A k tvojej postave úplne neuveriteľné sedia, úplne sa doktor s veľkosťou trafil. Ja keby som nevedela, že tam máš silikony a videla tie fotky len tak, by som určite tvrdila, že to sú tvoje prirodzené a straaaaašne by som závidela. Všetky sme ti držali dobre palce, resp. doktorkovi, lebo sa mu práca vydarila priam dokonale!!! TAK! :-))