Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

kvet11

kvetinka zajtra si na rade tak držím silno palce a posielam pozitívnu energiu tebe aj dokimu, nech sa mu vydaria a si spokojná a čo najmenej bolesti,ozvi sa potom :)

Cleopatra123, ewelOO7

babenky vidím, že si to tam "užívate", aspoň ste nato dve a môžete sa utešiť navzájom tak šťastný príchod domov a hláste sa!

february

bimbi

ďakujem pekne, keď som si Vás babenky prečítala, tak som sa šla osprchovať a hneď sa mi zdajú krajšie, máš pravdu, keď sa trošku usadia a zmäknú...aj Tvoje vyzerajú teraz super v dekolte, len prezerám galerku a porovnávam, a tie prská vyzerajú po čase úplne inak

Gina3

presne viem o čom hovoríš, aj ja som vďačná za každé povzbudivé slovo ale to určite každá kočka, no a v Tvojom prípade mala bimbi 100%-nú pravdu!

cicimici

Lucia3110

normalne si ma potesila ze nie som jedina kto ide do medicentra..tak to tam vsetko pekne vykukaj,vyzisti a potom sa ozvi..ja budem cakat a samozrajme hlavne ma bude zaujimat ako sa citis a potom to ostatne..:D
ja mam navrhnutych o 5ml viac ako ty..ale to ako keby si doplula haha..ale ja mam gulate..ty si chcela anatomi ci on ti navrhol?lebo mne doki povedal ze vraj ja mam prirodzeny tvar mojich nuliek :DD kvapkoviteho tvaru takze ked da gulate vysledok bude rovnaky ako pri anatomoch akurat ze nimi dosiahne aj hore vacsi objem..tak ja neviem snad to bude dobre..a ty si prosim aka vysoka a kolko vazis?ja mam opku az 12.12 tak casu dost..ale ty to uz mas zachvilu tuuuu..uz si nervozna?

ivava

February
Ved tie prsia mas uplne super nemas preco stresovat...naozaj...

Majka 1910
aj ty ich mas super...
Baby gratulujem Vam vsetkym co uz mate po...

Lucia3110

angie77

v pohode, viem o com pises :D je tu tych prispevkov uz neurekom, ja uz mam v tom tiez zmatok riadny..a dakujem, si zlata, dufam ze budem dobre zvladat (:

cicimici

ano,ano z vonku je to ozaj pekne..som zvedava ako zvnutra a personal atd..ja mam navrhnute Arion 320ml anatomy, pod sval, rez podprsnou ryhou..vcera som bola za Dr., skusala som na vacsie ho nahovorit, no odhovoril ma, ze by to nemuselo dobre vyzerat, ze by mohli ist prsia do stran atd atd..takze ostavam pri 320..a ty ides kedy na op? a ake mas navrhnute?

gina3

february,
ja keď som pridala do galérky prvú fotku hneď po opke, kočky sa radšej ani nevyjadrili, však naozaj vyzerali opuchnuto a divne jediná Bimbi pochválila, napísala, že sa ešte usadia atď, za tie povzbudivé slová som jej bola neskutočne vďačná, vtedy som to potrebovala. Týmto Ťa Bimbi zdravím:):)a ďakujem

cicimici

angie

ja by som na tvojom mieste sla do toho ale tu na tomto fore asi nic ine on nikoho pocut nebudes..pretoze ak uz to raz mas v hlave von to len tak lahko nedostanes..ja som vahala 4 roky po prvom roku som to odlozila stranou a kazdym rockom sa mi vracalo az som sa nakoniec rozhodla..kazdy v mojom okoli mi vravi nech si to nedavam a ze je to umele a co nie je prirodzene nie je pekne a bla bla bla..a aj napriek tomu si za tym stojim a povedala som si ze tento krat si to uz z hlavy vytlct nedam..moje telo,moj zivot moja starost..urcite nie si jedina ktora si kladie pre a proti myslim ze vacsina z bab tu na fore do toho nesla len tak pohlave..kazda jedna si to musela poriadne premysliet nie je to lahke rozhodnutie predsa len je to cudzie teleso v tvojom tele ale presne ako pisala cleopatra to su v dnesnej dobe uz aj klby,protezy a ine veci..mne doktor povedal ze nie je taka vec ktora by sa pri nejakej komplikacii nedala vyriesit..vies my si to ani neuvedomujeme ale vsetko co v zivote robime ma svoje pre a proti alebo riskujeme tym co sme spravili a ani o tom nevieme..zijeme len raz

cicimici

angie

ja by som na tvojom mieste sla do toho ale tu na tomto fore asi nic ine on nikoho pocut nebudes..pretoze ak uz to raz mas v hlave von to len tak lahko nedostanes..ja som vahala 4 roky po prvom roku som to odlozila stranou a kazdym rockom sa mi vracalo az som sa nakoniec rozhodla..kazdy v mojom okoli mi vravi nech si to nedavam a ze je to umele a co nie je prirodzene nie je pekne a bla bla bla..a aj napriek tomu si za tym stojim a povedala som si ze tento krat si to uz z hlavy vytlct nedam..moje telo,moj zivot moja starost..urcite nie si jedina ktora si kladie pre a proti myslim ze vacsina z bab tu na fore do toho nesla len tak pohlave..kazda jedna si to musela poriadne premysliet nie je to lahke rozhodnutie predsa len je to cudzie teleso v tvojom tele ale presne ako pisala cleopatra to su v dnesnej dobe uz aj klby,protezy a ine veci..mne doktor povedal ze nie je taka vec ktora by sa pri nejakej komplikacii nedala vyriesit..vies my si to ani neuvedomujeme ale vsetko co v zivote robime ma svoje pre a proti alebo riskujeme tym co sme spravili a ani o tom nevieme..zijeme len raz

bodka_

february
nemyslela som to tak doslovne :-DD ze si mas madlit ruky a vytesovat sa :-DD chcela som ta povzbudit :-)) vela dievcat ma asymetriu,to je normalne,ale u teba to nevidno,ked sa mam zadivat a silene ju hladam,tak ju mozno vidim,ale este raz mas ich prenadherne,krasne sexy a manzel sa uz urcite tesi na poriadnu divocinu s tebou :-))

bimbi

February
Ja ta nechcem len "utesovat", ale fakt je zbytocne sa stresovat, mas ich krasne, oni ti zvrchu odpuchnu a spodok sa viac vyplni ten oblucik, zmaknu, pojdu viac k sebe, ja som ich mala po opke otras ked si to teraz pozriem a porovnam po pol roku a to sa mi zdali vtedy super :)
Kvet
Zajtra ti velmi drzim palce, vobec sa neboj, to zvladnes a mysli na to aka odmena ta caka, krasne prska, budes kocica.. Tak vela stastia a co najmenej bolesti!!!