Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

february,

pozeram prispevky a nemohla som nereagovat.Sice som tvoje fotky este nevidela ale viem si predstavit ako vyzeraju ja som tiez prve 3 tyzdne nebola moc nadsena ani tvarom ani nicim boli opuchnute a tvarovo ako dve velke gule.A potom kazdym tyzdnom sa to vylepsovalo a tvarovalo ,teraz som 5 mesiacov po a prska su uplne krasne som ich kamoske ukazovala co ma anatomy a nechapala ze ako pekne ukazu.Krasne sa dotvarovali a tym aj zmensili samozrejme ale radsej mensie a krasne tvarovo ako keby velke a nepekne tvarovo takze pekne pockaj,pre porovnanie si mozes moje foto pozret ako sa zmenili za ten dlhy cas a sama uvidis ze mam pravdu.To su take divne pocity po opke to je normalne ja som tiez mala chvilku depku zo seba ale to prejde to asi aj ta narkoza na nas tak vplyva :-) a ak ti mozem poradit co aj mne poradil dr.po opke sa zase uplne extremne nesetri snaz sa pomaly zaradovat do bezneho zivota.Ja neviem ja som po 7 dni nevedela ze som na nejake opke bola ziadne pichanie bolesti proste nic ani modriny som nemala.A ja si aj myslim ze to preto lebo som to nerobila ako ostatne baby ze 6 tyzdnov nic nerobia alebo co aby nahodou sa nieco nestalo.Ked tam Dr.nieco pokasle tak je fuk ci nieco robis alebo nie.tak drzkam palce a drz sa a pridavaj foto postupne a sama sa potom pozres ze ako sa nehorazne zmenili :-)

bimbi

Dobre ranko babulky
Co ste tesne po opke( february, bodka..) neviem ci ste to tu zachytili, velmi dobry po opke je Lioton gel, 3x denne vmasirovat, je to na opuchy a na modriny, mne zacali aj prska rychlejsie maknut, my co sme tu boli particka, cca pol roka dozadu, sme na tom ficali vsetky :) tak skuste, dostat bezne v lekarni..
Ivava
K tym profilom ja sa neviem az tak vyjadrit, skus doverovat dokimu co ti navrhol, mne dal vysoky a ja som vobec nerozmyslala uz potom nad inym, stredny su prsia akoby sirsie a menej dopredu, vysoky idu viac dopredu..

kvet11

angie77, bimbi, february

baby ďakujem vám všetkým za povzbudivé slová ste hrozne zlaté a toto fórum je fakt super vieme sa tu všetkým navzájom povzbudiť aspoň ja si to tak myslím...

keď prídem domov hneď sa hlásim a beriem si aj notbuk zo sebou tak ak budem vládna napíšem ešte s kliniky :)

všetkým vám veľmi ďakujem a zajtra na mna myslite a držte palčeky. Zatial sa tu majte krásne :))

kvet11

february

ach bože ty si ma tak vyplašila čo si písala že sú tie prsia divné a pozerám fotky veď vôbec nič im nechýba sú úplne že perfektné a ešte ked sadnú tak budú genialne :)

máš krásne prsia gratulujem :))

kvet11

cicimici

áno už zajtra je ten veľký deň už ide na mňa nejak strach ale veď určite bude všetko o.k. nech sú aspoň dva týždne po opke :))
a dakujem za povzbudenie a baby pozdravím ak sa stretneme :))

kvet11

cleopatra123

dnes som bola na klinike brali mi krv a robili ekg inak dobre som sa tam cítila sestričky príjemné aj prostredie...

som rada že to tak dobre znášaš,som zvedavá sama na seba a zajtra sa možno aj stretneme :))
som si myslela že ste s ewel aj spolu, len keby sa radšej trošku asi schladilo by bolo lepšie.. tak prajem rýchlu rekonvalescenciu :))

ivava

Baby
Ja mam stale dilemu ci dat stredny alebo vysoky profil...lebo stredny su pekne prirodzene ale ked sa pozriem na vysoky tak po dlhsej dobe ale 6mesiacov su pekne aj tie a vlastne ten sval ich troska stlaci zvrchu a nie je to az take vysoke tak stale neviem...
Lucia 31...
To sa normalne ze moze stat ked daju vacsie ze mozu ist do stran???ty kokso...

february

ivava

ďakujem, asi si musím zvyknúť, fakt mi prišli hrozné, ani som hneď neposlala fotky aby som nevydesila tohto-týždňové baby, ale ste všetky zlaté, ma povzbudili vaše slová, tak budem čakať kým sa tie tvrdé,neforemné útvary začnú meniť na symboly ženskosti :) Ď.