Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

skoricka

a jedna vec,ak mas uzky hrudnik a chces tolko ml,tak to bude asi spravna volba.a dalsia vec,pozri si radsej rozmery implantau ako to,ze je to vysoky,alebo extra vysoky profil,lebo co ma niektora znacka implantatov ako extra vysoky,iny vyrobca moze mat iba ako vysoky...

Lucia3110

ivava

no tak mi povedal..ale to bolo cisto subjektivne k mojej postave a hrudniku..cize u inych to tak byt nemusi..proste povedal, ze tie 320 su pre mna akurat, vacsie by mohli ist do stran..tak som ostala pri povodnych, nebudem vymyslat (:

Lucia3110

cicimici

aj ja som rada, ze nie som sama co ide do medicentra, tiez som si myslela, ze som tu jedina..jasne, vsetko ti budem referovat hned ako to bude mozne (: som zvedava, ci tam niekoho ku mne pustia, unudim sa tam na smrt ak nie :D

ja som chcela od zaciatku anatomy, ani neviem preco, ale chcela..a aj dr. bol viac nakloneny k anatomom..meriam 165cm a vazim 48-50 kil..noo mam to za 12 dni presne, a ci som nervozna? zatial absolutne, skor sa tesim, stresovat budem den pred, alebo rano v den operacie ako sa poznam (: dnes som absolvovala odbery, rtg pluc, zajtra si idem po vysledky a v pondelok mam este interne vysetrenie a potom si budem uzivat posledne noci spania na bruchu :D

barbora10

skoricka

bud kludna,lebo ak ti doktor navrhol extra vysoky,tak vie preco!vobec to neznamena,ze budes mat prsia az pod krkom,ale to znamena,ze mas vhodne prsia prave na tento typ implantatov a ze to s tymto profilom bude vyzerat najlepsie:)

februari

ty si este v tvarovacke,cize to chce este cas.prsia sa ti tvaruju,usadzaju,este to nie je konecny vysledok,cize zatial mozes byt pokojna.a ty mozes byt spokojna,lebo mnohe dievcata ich mali takto kratko po operacii este vselijake,nepekne tvarovo,opuchnute,skratka nevyzeralo to bohvie ako pekne a o par tyzdnov sa im tak krasne vytvarovali,ze akokeby to ani tie iste prsia neboli:)

skoricka

lilabmw, bimbi

Dakujeeem, idem sa hned na to kuknut. Inac, ja mam pocit, ze vobec nie som vhodny kandidat na gulate, lebo sama mam kvapkovite prsia, ale ked doktor tak povedal, tak jasne, ze dam na neho, lebo ja som chcela mat objem hore, cize on hned mi chcel dat gulate a nagor ma take, ze 460 ml s extra vysokou projekciou :D no neviem si to predstavit, aspon keby nejaka to tu mala joooj :/ a zas na druhej konzultacke mi povedali, ze ja len anatomicke mozem...nechapem

bimbi

Skoricka
Tie profily sa lisia v rozmeroch implosa, napr. pri 350ml ma so strednym profilom rozmer, ze je sirsi aj vyssi ale ide menej dopredu, ked sa nanho pozries z profilu..cim je vyssi profil, tym je pri tych istych ml uzsi po stranach ale z profilu ide viac dopredu.. Na strankach Siklenky( www.siklienka.sk) si to pozri v tabulkach- zn. Eurosilicone a Nagor, ale su to mm rozdiely, pre ilustraciu, a uplne najlepsie ked uz vies kod implosa( my od cervena sme si sami objednavali v siklienke, tak sme vedeli presne cislo implosa) tak vtedy si vies. pozriet presne kolko mm je rozdiel medzi vys. a extra vys.

lilabmw

skoricka

neviem ja mam len vysoky ale uz tento vysoky je dost hore tak neviem aky bude potom extra vysoky a mne dr.vysvetloval ze ani neni vhodny pre vsetky baby.Fakt aby si nemala v hornej casti extremne velky objem a dole sa ti bude zdat nic.Ja mam vysoky len a som spokojna.Ale tak ze asi si vhodna kandidatka na ne ked ti to navrhol musis mu doverovat.

nikolet09

barbinka
aj mne sa uľavilo po tom týždni :)...už ani nechodím ako stará babka, ale trocha ma jazvy svrbia a nemôžem si ich poškriabať, ale to už ten necelý týždeň musím vydržať na ten výber stehov :)

skoricka

Caute baby,

uz som sa to tu raz pytala, ze co znamena extra vysoky profil? Ma to tu nejaka? Doktorko mi to navrhol a este k tomu gulate ... dufam, ze nebudem mat kozy pod klucnou kostou :D

bimbi

February
Baby to tu po opke, ked nemali dovolenku, riesili pn- kou, nemoze ta doktorka vypisat aspon na par dni? Musi to byt narocne, ked si nemozes na chvilu ulavit v lahu.. Akoze napr. so zubami? Hm?