Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fufu

Ahoj, som tu nová, poslala som foto do galérie, ešte 8.8.2012. Zatiaľ som nedoslala odpoveď. Treba ešte niečo urobiť? Ďakujem za odpoveď.

bimbi

Barborka
Pozerala som si tvoje fotky.. No 3mes. po porode..nenormalna playmate je z teba, mas tie prska neuveritelne krasne, no tvoj muz musi byt z teba hotovy!!! Fakt krasa :)

vanesa6

Ohladom tyh kremov, mne doktorka doporucila dva kremy lioton a Arnikovu mast, s tym ze s tou ma lepsie skusenosti na opuchy a modriny a je ju dostat v kazdej lekarni. Ja som s nou bola spokojna ;o)

bodka_

barbinka
ahoj,som rada,ze sa ti ulavilo,ani ta ten modelovany tak uz netaha? Mna bolel lavy prsnik na boku pod pazuchou,ale priserne a tiez dnes uz akosi lepsie...uz bude len dobre

bodka_

bimbi
prave vcera sme sa s manzelom bavili o kremoch,kt. su na odpuchanie a tento lioton gel nas nenapadol a ten bude isto najlepsi. Po kontrole si ho pojdem kupit :-) dakujem za radu

february

barbora10

ďakujem, veď ja to viem, že sa ešte tvarujú a aj sa hodnú chvíľu budú, len mi prídu dáke padnuté a rozdielne, tak som bola nejaká vyplašená, ale budem trpezlivá, asi si tým prešla nejedna baba, hlavne nech sa pekne zahoja

lilabmw

ďakujem moja za povzbudivé slová, poznám Tvoje prská dokonale :), najradšej pozerám baby ktoré majú veľa fotiek postupom času, tam sú vidieť tie zmeny k lepšiemu, no mám ešte depky a strach ale ako mi tu baby píšete, tak sa viac a viac ukľudňujem, som Vám zato vďačná.A súhlasím s Tebou, nepreháňam to ale ani sa nešetrím, minulý týždeň ma operovali a dnes som už druhý deň v práci, už som cez víkend aj varila, aj koláč piekla, aj na nákup bola /s dcérou jasné/, aj som už šoférovala aj drobné domáce práce zvládam bez problémov, keď sa cítim unavená tak oddychujem a tak, keby ma tak hrozne nebolel chrbát v noci, bolo by to ok. Foto budem určite pridávať postupne, je to super pre ďalšie baby a čo som si "požičala" od Vás, chcem "vrátiť" ďalším babulkám, pekný dník

february

bimbi
dík za pripomenutie, viem,že som to čítala tuná na fóre, Mery NR to spomínala dávnejšie a úplne som zabudla :) asi zmením lekáreň, lebo každý deň chodím do tej istej a furt volačo chcem, jak na čerstvé rožky, pozerajú po mne..
a nemôžem na PN-ku, ja si bohužiaľ dovolenku musím prispôsobiť navtedy, keď naši obchodní partneri majú tiež dovolenky a vtedy sa naša firma zatvorí, lebo ma nemá kto zastúpiť, šéf šetrí na ľuďoch ako sa dá, takže...keby ochoriem tak neviem ako by to riešili, ale veď dá sa to, včera prvý deň bolo ťažko, ale zvykám si a už je lepšie...

kamilisko

cicimici a spol
čaute baby, čo sa týka piercingu a nechtov, žiadny chirurg vám nedovolí mať nič kovové na sebe ani umelé nechty. Bol by blázon a riskoval by, že si ublížite. Ja som bola u dr.Hederu a tam mi to dali napísané už v predoperačných pokynoch. Ešte tu niektorá z vás spomínali predopkové vyšetrenia, ale mne v Interklinike ponúkli ísť do takého zdrav.zariadenia ProVitae na Palisádoch (bratislava), spravili mi všetky odbery na 1x a faxom výsledky poslali na kliniku. O nič som sa nemusela viac starať, sono bolo už v cene a tak som ani žiadnu obvoďáčku nepotrebovala.... Myslela som si, že je to tak všade, že to urobia za vás?