Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikolet09

bodka
vieš čo aj ja mám okolo 37, ale to je aj z tých horúčav, to väčšinou poobede, keď je najteplejšie a ja ešte aj v župane spím, tak mi je aj dosť teplo :)...no dúfam, že sa všetko dobre vyvinie a zachvíľku budeme môcť všetko robiť...ale ešte doteraz som si nevedela poriadne zvyknúť na tú podprdu...ešte stále ma dosť tlačí a aj to že musím byť zhrbená, tak aj kŕčna chrbtica ma bolí...ale lieky všetko vyriešia :)

bodka_

cleopatra
gratulujem, si šikulka, že to takto zvládaš, tie navaly z lahu do sedu som aj ja mala, to po chvílke prejde, a tiež mi je lepšie, ked viacej niečo robím a hýbem sa, ked dlho ležím ma všetko začne bolieť a len jojkám :-))

bodka_

nikolet
tak som pokojnejšia :-) ja som mala aj teplotu, nie vysoku, len 37,5 ale to mala aj kamoška po operacii, zatial žije a aj silikony sú v poriadku :-DDD tak si myslím, že aj to je ešte normál :-)

Zuleko

lilabmw
Si si istá,že jej dával mešie?Lebo ja čo som pozerala na fb jej fotky,tak vyzerá že má strašne veľké tie implantáty ja som typovala okolo 700ml,na tých fotkých čo som videla nemá určite 450 alebo menej.Veď ti ich pošlem na fb:-)))

cleopatra123

tak baby ja uz som doma aj ewel :-) myslim ze to zvladame dobre ja som si teraz poobede aj pospala s malym viem aj sama vstat z postele jedine ma trochu boli ked si sadnem a vsetko sa mi preleje dole :-) ale da vydrzat inak v pohode viem dvihat ruky aj vsetko dala som si ibalgin a zabera na noc mam flektor keby bolo treba
stretli sme aj kvet ked sme odchadzali uz bola na operacke zelam jej rychlu rekonvalescensiu :-)
ja sama som prekvapena ako dobre to zvladam

lilabmw

Zuleko

co som sa docitala tak ma teraz stvorky prsia ale kolko Ml neviem ale podla mna viac ako 450 urcite nema.A ze s Dr.to konzultovali ked je ich vyberal a ze zvolili mensie lebo ze chce mat rodinku a ze aby jej to nezdeformovalo viac neviem.

nikolet09

bodka, barbinka
inak som aj volala na kliniku a tam mi povedali, že to je normálne, keď budú nejaké opuchliny alebo modriny alebo nejaké pichanie, že pokiaľ nemám horúčku, tak by som sa nemala báť...tak hádam mala sestrička pravdu :/

nikolet09

bodka
mňa tiež pichá na pravom, ale pod bradavkou...no asi to je normálne, keď to viaceré pichá, len každú kdesi inde :/