Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

nikolet
veru neviem ako vydrzim spat vcera mi dali nieco na spanie tak sa mi spalo dobre le doma nemam dam si este na noc flektor hadam mi pomoze aj na chrbat
inak celkom v pohode viem sa aj sama vytrepat z postele co som prekvapena

nikolet09

cleopatra
tak to hej, chýba mi veru tá posteľ :) tak aspoň vieš, o čom hovorím s tým chrbátom :/ ja už ani prsia necítim, len skôr taký tlak, ale ten chrbát...ojoj...:D

cleopatra123

nikolet
ja mam tiez skoliozu tak viem o com hovoris aj mna boli chrbat v nemocnici som stale polohovala postel hore dole :-) skoda ze doma nemam taku

cleopatra123

february,bodka
dakujem baby naozaj sa citim celkom fajn dufam ze to nezakriknem snazim sa oddychovat ale to sa velmi pri malom neda maminka pod sem ,pozeraj so mnou rozpravku a tak ale nastastie sa da
nakoniec som skoncila pri 400 ml a nebola potrebna ani modelacia ako povodne hovoril doktor neviem sice este ako vyzeraju videla som ich len chvilu ked mi vyberali dreny ale hadam to nebude horsie ako predtym potom pridam fotky pred a po :-) hdam zajtra sa kuknem co to tam mam
ewel je strasne zlata dufam ze coskoro sa ozve ako sa ma

nikolet09

february, bodka, barbinka
baby, aj vy ste na večer také unavené? mňa najviac chrbát bolí večer, a ja mám ešte aj miernu skoliózu, takže si prežívam svoje :/ ale cítim, že to je každým dňom lepšie, ale s tým chrbátom to ešte potrvá aj mesiac si myslím

barbinka84

february,bodka,nikolet

mna uz uplne prestala trhat ta bradavka...klop klop....ale to pichanie zacalo,,a vsimla som si ,ze viac vtedy ked lezim to citim,,tak sa snazim stale daco robit...a dnes som objavila,ze ten nemodelovany mam zospodu troska necitlivy a sa normalne smejem,ze zakazdym daco inee....xixixix

february

cleopatra123

tak Ti ešte raz gratulujem, že už máš po a si domka a aké Ti vlastne dal? nebola žiadna zmena?
Ti prajem, nech sa pekne hojíš a nech je už len lepšie, nejak to všetky baby teraz celkom dobre zvládajú, hlavne sa ešte šetri, aby sa Ti nepriťažilo :)

february

nikolet, bodka_, barbinka

modriny, opuchliny aj pichanie mám aj ja, myslím, že to je úplne normálne, veď vy ste ešte len týždeň po a ja len o dva dni viac, to ešte potrvá...
nikolet, tá podprda aj mňa stále tlačí a veru dosť a tiež chodím trošku prihrbená a chrbát cítim najmä v noci, veru lepšie je hýbať sa :)