Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cicimici

kamilisko

ahoj dakujem za odpoved..no ved ja som s tym ratala lebo aj u mojho doktora to maju velkym napisane na nastenke ze ziadne pearcingy a gelove nechty dokonca ani lak..no co uz narobim..len tymi nechtami som si nebola ista z toho dovodu ze baby od dr.Mladeka sa mi zda pisali ze gelove nechty su v pohode..nejaka babenka tu z fora volala so sestrickou a konkretne sa na to pytala ci je to ozaj velky problem a bolo jej povedane ze nie ze to nevadi preto som chcela vediet ze ci sa to u dr.Cervena alebo u inych moze abo nie..

cicimici

Lucia3110

no tak sme sa tu nasli ze AZ dve co idudo medicentra len skoda ze nejdeme aj naraz:(keby sme boli spolu na izbeto by bolo super..no co uz..ja ti budem dprzat prsty aspon takto nadialku :)))dufam pomoze aj to hehe..no a este nam pekne vyzisti aj to ci je tam wi-fi..vo ak hej tak berem aspon laptop lebo ako hovoris ak budem na izbe sama tak tam asi umrem od nudy aj ked je ti iba jeden den..a teba o kolkej budu operovat vies?lebo mna az o 4 poobede a to cely den nejest nepit to ti bude asi sama sranda..taaaak dobre robis ze sa nestresujes treba mysliet pozitivne ved predsa psychika hra vo vsetkom velmi dolezitu ulohu..pekne si uzi spanok bruchovyyyy;)haha ja sa tohto nebojim lebo ja vzdy zaspavam na chrbte ale iba zaspavam a potom sa tocim na bok tak hadam to tych par noci na tom chrbte vydrzim..nech ti vsetky vysledky dobre dopadnu a ja od dnes ratam dni a tesim sa spolu s tebou..:)))

vanesa6

February

uplne som Ti zabudla napisat, jazvy si masirujem len ukazovakom, ziadny gel si nedavam. Doktorka ma to naucila na kontrole. My vysvetlila, ze ta jazva je az v 3 vrstvach koze a treba ju rozmasirovat aby zmakla aj ta uplne spodna.
Akurat na noc si jazvy natriem s Contractubex gelom – ale to len na moju iniciativu. Aj to mi povedala, ze len na noc, ked velmi chcem, lebo v tychto teplach moze reagovat s potom.

vanesa6

February

A viem otrepane, ale musis vydrzat kym sa usadia.. co myslis, preco som fotky pridala az 4. tyzden? ;o))))

vanesa6

February

Priatel je uz NASTASTIE spokojny ;o) A presne kvoli tomu ako ty, aby som nevyplasila baby co akurat isli na opku som nepridala fotky ;o)) Sranda, ze?
A ja som si jazvy videla uz na ten 5 den ako som sa mohla osprchovat, lebo som ich nemala prelepene, ale len zakryte takou sterilnou gazou, ktoru som si potom kazdy den menila. Na jazvy si od 5. dna prikladam kazdy den sterilne gazy namocene vo vychladenom repikovom caji na 5-10 minut, ten vysusuje a ma protizapalove ucinky a prsia si tiez od toho dna natieram arnikovou mastou (okrem jaziev) ale masirovanie az potom co mi vybrali stichy. Ona strebava opuch aj modriny. A tiez mi dr. dala nejaky antibioticky gel na jazvy, ze to staci ked si ich nim budem natierat prvych 5 dni.
A teda od kedy mi vybrala stichy, kazdy den musim masirovat aj jazvy aj prsia. Taketo pokyny som dostala od doktorky ;o)

february

vanesa6
no tak to Ti ďakujem, ja som ani nechcela fotky ešte pridať aby sa baby pred opkou nezlakli, ale to už nebudem rozvádzať, lebo ma baby zrušili :) Ja som aj mala dreny a tiež mám modriny, ale keď vravíš, že boli po opke také, tak fajn, lebo po tých 4 týždňoch ich máš vážne že už super! Tak len vydržať, ja som si ešte jazvy nevidela, až v utorok idem na stehy, tak som veľmi zvedavá ako to tam dole bude vyzerať.Aj jazvy si si masírovala? A čím, tou arnikovou masťou čo si spomínala? Tak už je priateľ dúfam spokojný :)

vanesa6

february

dakujem Ti krasne, si strasne zlata ;o)) Odvahu pridat fotky som nabrala az teraz po 4 tyzdnoch. Totiz velmi dlho boli hrozne opuchnute, tie jazvy tiez strasne vyzerali a mala som strasne modriny – nemala som dreny. Este priatel ked ich videl prvykrat po tych 5 dnoch od opky, tak som videla na nom ze sa zlakol, aj ked sa to snazil maskovat a musela som jeho aj seba presviedcat, ze sa este usadia, odpuchnu a podobne veci.. Jazvy sa nastastie dobre hoja, od 15. dna ich kazdy den masirujem a aj prsia, take som dostala pokyny ;o)

A uz som pozerala aj Tvoje fotecky a musim Ti povedat, ze mas kraaasne kozenky ;o))) Pekne Ti ich dr. spravil. A z vlastnej skusenosti Ti poviem, ze este budu krajsie a krajsie a krajsie ;o)))

Ja som prvy tyzden spala v noci v kuse asi 6 hodin a potom som este dospavala cez den. Po opke som sa dlho nevedela zbavit teploty, brala som antibiotika aj ibalgin a aj z toho sa mi podarilo celkom dobre spat. Ale chrbat mam este teraz rano rozlamany, co som z noci cela stuhnuta. Potom spani na chrbte je to peklo, ale este sa neovazim na boku ;o)))

february

nikolet09

zlatko ja ani nie som tak večer unavená, len mám hrôzu z noci, nemám ani skoliózu, ale večer ešte ako tak, ale v noci sa zobúdzam na príšerné bolesti chrbta, a už neviem zaspať,prechádzam sa tu po byte a ráno som ako mátoha, veru mi ani flektor nepomohol, 100x si popravím všetky vankúše, skúšam všetky polohy, no polohy :( jeden vankúš, dva, tri, zdravotný, obyčajný, kombinujem a nič mi nie je dobre, cez deň v pohode, však občas dakde pichne, zabolí ale to spanie, to je hrôza akoby mi vidly zapichli do chrbta fňuk

nikolet09

cleopatra
flector ti pomôže, aj ja som si ho dala na noc...ja ešte nemám odvahy sa sama vytrepať z postele, aj keď dnes sa mi to už podarilo, ale keď je niekto doma, tak radšej si zavolám pomoc :)

february

vanesa6

teším sa, že si konečne aj Ty pridala fotečky a pochválila sa svojimi kozenkami, sú peknučké a skôr mi prídu trošku ako gulaté, teda nateraz,ešte sa usalašia :) aj jazvičky sa Ti pekne hoja na 4-tý týždeň.Ale Ty ešte nemáš detičky podľa prsiek pred a to som už nie raz hovorila, že z takého "panenského" základu sa dajú vyčarovať krásne bambulky, gratulujem,vyzerajú akoby sa s tebou narodili :)