february
dakujem Ti krasne, si strasne zlata ;o)) Odvahu pridat fotky som nabrala az teraz po 4 tyzdnoch. Totiz velmi dlho boli hrozne opuchnute, tie jazvy tiez strasne vyzerali a mala som strasne modriny – nemala som dreny. Este priatel ked ich videl prvykrat po tych 5 dnoch od opky, tak som videla na nom ze sa zlakol, aj ked sa to snazil maskovat a musela som jeho aj seba presviedcat, ze sa este usadia, odpuchnu a podobne veci.. Jazvy sa nastastie dobre hoja, od 15. dna ich kazdy den masirujem a aj prsia, take som dostala pokyny ;o)
A uz som pozerala aj Tvoje fotecky a musim Ti povedat, ze mas kraaasne kozenky ;o))) Pekne Ti ich dr. spravil. A z vlastnej skusenosti Ti poviem, ze este budu krajsie a krajsie a krajsie ;o)))
Ja som prvy tyzden spala v noci v kuse asi 6 hodin a potom som este dospavala cez den. Po opke som sa dlho nevedela zbavit teploty, brala som antibiotika aj ibalgin a aj z toho sa mi podarilo celkom dobre spat. Ale chrbat mam este teraz rano rozlamany, co som z noci cela stuhnuta. Potom spani na chrbte je to peklo, ale este sa neovazim na boku ;o)))