Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
tak som rada ze si sa tu ukazala urcite dame kavicku v nitre mozno hned aj 11.septembra ked ideme na kontrolu podla toho ako sa budes citit
ja sa normalne sama trepem aj z postele dufam ze si tym neublizim ale nic ma neboli len ked si sadnem tak ten tlak kym si zvyknem inak pohoda viem sa umyt, namalovat, ucesat len vlasy si sama neviem umyt :-)

ewel007

ahojte kočky

tak s ahlasim, včera som nemala sil ani forum čítať, dakujem všetkýk, ktoré ste na mňa mysleli a držali palce :)
Ja sa až tak dobre nemám, strašne ma picha laví prsním v bradavke je to na nevydržanie, flektor mi zabera ale tato bolesť je stale, verím, že to bude lepšie..tlaky su teda riadne, v noci som prespala asi 3hodky, verím, že to bude stale lepšie a lepšie už ked som sa na to dala.
Tých 500ml sa mi vôbec nezda tak vela na mne a ešte je tam aj opuch, vyzeraju mi teraz ako také trojky, mam ich ale viac na bokoch, na čo ma doki upozornil. Chcela by som dnes na ne nakuknuť a cvaknuť, čo myslíte?

Cleopatra

moja zlata, som rada, že ty si lepšie a nezabudni na to kafe, a kludne sa kočky môžte pridať ktorá mate záujem NR MLYNY :))

Lucia3110

cicimici

noo velka skoda ze nejdeme naraz, to by bolo zaujimave :D vobec netusim o kolkej ma budu operovat, povedal len ze staci ked tam pridem rano na osmu, ale pre mna bolo strasne aj vcera na krv ist nalacno lebo ja som zvyknuta ranajkovat hned ako vstanem a vyvencim psy..
na stranke medicentra pisu ze tam je telka a pripojenie na net, ja berem prenosny tak o net sa nebojim :D
dakujem za podporu, potom budem drzat palce ja tebe, zvladneme to, ci uz horsie, ci lepsie to sa uvidi :))

nikolet09

february
Tak to mi je ľúto moja. Ja tiež teraz mám radšej deň ako noc. Mne ten flector celkom aj pomáha, možno keby si zmenila liek, lebo nie každému všetko zaberie.
Mňa najviac ten chrbát bolí navečer a v noci sa tiež budím, keď už nemôžem vydržať na tom chrbáte :/...ale musíme to nejako vydržať, každým dňom to bude hádam lepšie a lepšie :)

cicimici

haha teraz si vsetci budu mysliet ze mi sisi..same prispevky odo mna :DDD ale no niekto neskoro konci v praci a nema sancu sa cely den vyjadrit tak potom to takto vyzera :DDDD

cicimici

vanesa6,february

jaaaaaj baby teraz myslim konkretne teba a february ved vy ste asi sisi..nepridate fotky aby stenevystrasili baby co maju pred opkou..ale ved predsa nikto dva ci pat dni po operaciii necaka zazraky a kazda rata s nejakym tym opuchom alebo modrinou..si myslim ze teda ozaj sa nemate za co hambit prska mate krasne a vydarene obidve a ja ked si ich pozriem tak si isto nepoviem booooze tak to by som ozaj nechcela dopadnut ale prave naopak este viac sa tesim na to kedy uz ja budem v takomto stadiu..drzkajte sa liecte sa a teste sa lebo sa naozaj je z coho..

cicimici

cleopatra,nikolet,barbinka

baby som rada ze sa uz citite lepsie..nam cakatelkam to dodava optimizmu ze to nebude az take zleee..uz to par dni nejako dokopte vsak uz bude len lepsie a lepsie..

cicimici

ewel

ahoj moja dufam zeje s tebou vsetko v poradecku este si sa nam neozvala..dufam ze vsetko je tak ako ma byt a ze sa citis lepsie a lepsie..myslime tu na teba tak nam daj vediet ked sa ti bude dat..papa drzkaj sa

cicimici

february

dalsi pracovny den za tebou :D
zase o krocik blizsie k vikendu :D
zase o krocik blizsie ku kvalitnejsiemu spanku :D
a zase dalsi krocik k peknym usadenym prskam :D