Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

cleopatra

babulka moja ja stavam uplne sama bez akejkolvek pomoci s postele, aby som zvladala postupne aj ine veci, ved aj sestričky nam to hovorili na klinike a tiež anesteziolog, že nemáme ležať ako mrtvolky :)) tak s tým snad nič nepokazím, že ssi nenechávam pomôcť pri vstavaní , či ? :)

february

cleopatra123

ja som sama nevedela vstať v prvé dni, no v nemocnici hej, ale tam Ti riadne pomohla tá posteľ...ale keď už som to aj zvládla sama, tak som si radšej niekoho volala na pomoc, myslím, že je lepšie čo najmenej naťahovať tie rany,lebo hoci som vstala bez pomoci, cítila som ako to ťahám, tak ak Ti môže niekto pomôcť, radšej to využi, teraz už vstanem úplne v pohode bez toho aby som niečo cítila...vlasy by som si zvládla umyť sama tiež bez problémov, ale však keď mi má kto :D tak sa ešte trochu hrám na maróda...

kejtrina

Babky ahojte,

ewel gratulujem - neboj, vydrz, budes spoko, stoji to za tie utrapy!!! a tych 500 aj troska zavidim :) ty teda reopku nebudes musiet riesit - urcite nie kvoli velkosti, moj osobny nazor je ze do 500 uplne staci!!!
teda najradsej by som sa pohybovala v rozmedzi 400-500, vacsie sa mi zdaju moc...vacsi implos - vacsie komplikacie, chrbat, spanok, lezanie na chrbte a pod...
ale 515, 500, 450 - jezisi to su moje vysnene kozy!!!

ale

!!!baby toto poprosim sa spytat v ramci vasich najblizsich konzultacii ak si spomeniete a hadam aj vo vlastnom zaujme...
...bola som na druhej konzultacii v MT a tam teda mi lekarka povedala, ze vraj vacsim implantatom mi (aj kazdemu) pojde bradavka vyssie a do boku - ak si pozrete moje foto, ja mam bradavky do stran asi najciac z celeho albumu...odporucila mi teda 390ml a ze objedna a skusi 430ml - co ja viem, na jednej strane tie moje 250ml vyzeraju na mne celkom dost na fotkach, v skutocnosti by som chcela raz take - ja neviem - baby poradte!!!

kočky moja otazka teda znie - po plastickej operacii vam isli bradavky vyssie a viacej do stran?

vdaka vdaka vdaka

cleopatra123

february
no nic moc nerobim len obcas trocha odpracem hracky ked uz nemam kade chodit :-) sestra mi teraz umyla vlasy a zobrala maleho trocha von tak je konecne ticho :-)
neviem ci mi neublizi to vstavanie z postele nepytala som sa doktora ale v nemocnici ma tiez nechali vstavat samu tak hadam to bude ok

february

nikolet09

tak hlásim, že dnes som sa akotak vyspala, tá bolesť chrbta konečne neprišla, a ešte aj popršalo tak sa lepšie dýchalo, hneď mi je oveľa lepšie, tak verím, že už sa to prelomilo k lepšiemu, aj Tebe želám...

february

cleopatra123

a Ty moja sa radšej neprepínaj, aj keď sa cítiš dobre, pozeraj pekne s malým rozprávky, to máš dovolené :)

february

ewel007

ahoj moja, tak vitaj, myslela som na Teba včera, že asi Ti je ťažko keď sa nehlásiš, tak Ti držkám palce, nech sa to rýchlo zlepšuje, tie prvé dni sú všelijaké, ale utečie to, hlavne oddychuj, nič nesil, bude lepšie, ja už makám od utorka a v pohode, ja to fakt zo dňa na deň lepšie ako baby písali...
Držkaj sa a kľudne si nakukni a odfoť :)

february

vanesa6

jééj ďakujem, si zlatá, samé cenné rady! O repíku viem, to som premýšľala, že bude dobrý, je hojivý na rany, o contraktubex gele som tiež čítala, tým isto nič nepokazíš a o tom masírovaní som tiež čítala na omlazení.cz, no načítané mám dosť, už len preniesť to do praxe :) ja mám kontrolu v utorok, tak uvidím ako to tam dole vyzerá, keď ma doktor poodliepa..Ja viem, že treba vydržať, ale keď vidím aké ich máš už pekné po 4 týždňoch, tak mi je lepšie, však ten čas letí...
A hlavne že si spokojná, aj Tvoj drahý, ja som to môjmu oznámila 3 dni pred opkou nech nemá veľa času rozmýšľať :) onemel :)))
A inak šikovná pani doktorka, podľa toho čo píšeš, tak sa Ti dosť venovala, aj prácičku má peknú ...pekný dník

cleopatra123

kvet
dufam ze sa ozves :-) vcera sme sa isli rozlucit ale uz si bola na operacke drzim palceky nech je vsetko ok