Babky ahojte,
ewel gratulujem - neboj, vydrz, budes spoko, stoji to za tie utrapy!!! a tych 500 aj troska zavidim :) ty teda reopku nebudes musiet riesit - urcite nie kvoli velkosti, moj osobny nazor je ze do 500 uplne staci!!!
teda najradsej by som sa pohybovala v rozmedzi 400-500, vacsie sa mi zdaju moc...vacsi implos - vacsie komplikacie, chrbat, spanok, lezanie na chrbte a pod...
ale 515, 500, 450 - jezisi to su moje vysnene kozy!!!
ale
!!!baby toto poprosim sa spytat v ramci vasich najblizsich konzultacii ak si spomeniete a hadam aj vo vlastnom zaujme...
...bola som na druhej konzultacii v MT a tam teda mi lekarka povedala, ze vraj vacsim implantatom mi (aj kazdemu) pojde bradavka vyssie a do boku - ak si pozrete moje foto, ja mam bradavky do stran asi najciac z celeho albumu...odporucila mi teda 390ml a ze objedna a skusi 430ml - co ja viem, na jednej strane tie moje 250ml vyzeraju na mne celkom dost na fotkach, v skutocnosti by som chcela raz take - ja neviem - baby poradte!!!
kočky moja otazka teda znie - po plastickej operacii vam isli bradavky vyssie a viacej do stran?
vdaka vdaka vdaka