Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

february
tak sa teším s tebou, že je ti už dobre, aj ja sa cítim fajn, sem tam niekde pichne, zabolí ale nedá sa to už porovnať s tým, čo bolo prvé dni. Keby neboli také neskutočné horúčavy, tak by bolo uplne super :-D Dnes bolo ako v práci, dalo sa? :-)Kedy ideš na kontrolu?

Ari77

ahojte! máte skusenosť s tabletkami Push up 2?? je to nejaka novinka a vela žien si ju pochvaluju.. Mali by to byt nejaké prirodne tabletky.. po ktorych prirodzene narastu prsia :)

february

bimbi

pripájam sa k bodke, nebezpečne krásne :) základ si mala podobný ako ja a veľkosť implošov rovnakú, tak žeby mohli aj tie moje o šesť mesiacov takto kukať na svet? To by som bola moooc spokojná!

bodka

ako sa mi máš? mne je už celkom dobre, tak sa teším...

bodka_

bimbi
uzasna zmena od operacie, vyzerajú také mäkkulinke :-)) po operacii je naozaj uplny opuch, to sa neda vtedy povedat, ci su take alebo onake. Aj u teba to vidno, ako sa prsia pekne usadili a aké sú mäkke a v podprde vyzerajú uplne nebezpečne :-)) krasne :-))

bodka_

saskasok
ahoj,ja som bola v novamede,trebalo mi karticku poistenca a kartu. Ale ked povedali,ze nevadi,tak prides bez nej. Rano som musela prist nalacno,zobrali mi krv,zmerali tlak,urobili EKG. Potom ma sestricka poslala zaniest tu krv (presne ti povie kam) a tam mi este pichli do prsta. Potom som sla naspat,doktorka ti da vypisanu spravu a pojdes domkov :-) cele to trvalo asi pol hodinu.

saskasok

Ahojte kocky,
tak zajtra ma cakaju predoperacne vysetrenia a druha konzultacia u dr.Cervena a na opku idem k nemu 5.sept.Nemate niekto skusenosti na predoperac.vys.v novamede?Co si treba zobrat?Vraj zdravot.zaznam ale ten nemam zahadou sa stratil ale volala som sestricke a ona povedala ze neva,tak dufam,ze to bude vsetko o.k.Co ma caka?:)))

bimbi

Zajacik
Dakujem pekne za fotecky:)
Ewel
No vitaj medzi nami ceckanami :))) skore zahojenie ti prajem, bud trpezliva, este dnes, zajtra a mas najhorsie za sebou! A s tou velkostou, co sa ti zda, ze trojky, nenechaj sa pomylit, pooperacna podprda strasne stahuje, pockaj ked ti ju odopnu, ake bomby to budu!!

ewel007

february

dakujem moja, a som rada, že to tak super zvládaš :)
skusim dnes cvaknuť ale zasa prestava učinkovať flektor tak som taka všeliaka, ešte ma aj hlava začala bolieť a cela som taka na nič.

ewel007

kejtrina

dakujem moja, no ty máš také krásne prsia ani by som nepovedala, že len tolko ml, ja mam 500ml a vyzeraju mi na také trojky a uvidím, ked ešte odpochnu..