Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

ewel

ani ja som to nechcela odlepovať, ale mala som tam náplasť na náplasti a ako sa sprchujem, tak som si ich vždy trošku zamočila a v týchto horúčavách sa mi zdalo že už mi to trošku zapácha a sestrička mi dala, určite aj Tebe nové náplaste a také alkoholové prúžky na vyčistenie, ak by niečo pretekalo, tak som sa dnes odvážila si tie staré odlepiť, vyčistiť a zalepiť a v pohode, ale samozrejme nemusíš, len ja chodím do roboty, celý deň dáku košelu či blúzku na tom skafandri /rozumej podprsenke :)/ tak zo mňa tečie a nerada by som zapáchala :) lebo predsa na tých starých náplasťach bol ešte zbytok krvi, chápeš, tak už som nevydržala

february

vanesa6

no taký rístup by mal mať každý lekár, lebo odchodom z kliniky to predsa nekončí, ale veď ja som zatiaľ nič nepotrebovala, keby bolo treba tak by mi určite pomohli, tiež mi doktor povedal že keby dačo, mám prísť hneď, no dúfam, že to ani nebudem potrebovať..
no my sme spolu už pár rokov, ale nebývame spolu a túto tému som predložila len raz a že "no určite a načo..." bla bla, tak som viac neriešila ale ja už si do niektorých vecí nedám kecať tak načo to mám riešiť,keď som poznala reakciu, ja nebudem nikomu vysvetlovať dôvody, to pochopia len ženy, ktoré majú podobný problém ako tuná kočky, no a teraz zrazu sa na ne teší,jak na novú hračku,tak som povedala, že uvidí len ak si zaslúži :D no chlap

ewel007

february

ty ideš v utorok na štichi? a čím si to prosím ťa čistíš? ja idem až 11.9 na kontrolu a neviem či je potrebne do vtedy niečo robiť? doki mi to hovoril počas vyberania drenov ale ja som vtedy ani nedýchala :))

february

bodka_

v práci už ok, už som sa etablovala :) mám celkom pohodlné kreslo, dala som si za chrbát vankúšik a keď ma začne pobolievať tak sa poprechádzam a je dobre, už nie som ani unavená, len tie horúčavy, máš pravdu a zajtra zase extrém, to je najhoršie, doma chodím len v podprde ale v robote to nejde :) a tielka ani šatičky tiež neorichádzajú do úvahy, no čo už...kontrolu mám v utorok, dnes som si čistila a prelepila nanovo rany , už som nevydržala...

vanesa6

February

Takze mas uz vsetko nastudovane, to je super. Ja som to riesila za pochodu ;o) A Dr. Simonova je je naozaj perfektna, dokonca ju mam stale na telefone, keby nieco. Dokonca mi prikazala, ze ked sa mi nieco nebude zdat, nech sa radsej ozvem. Som rada, ze som si vybrala ju ;o)

Ale ty si cisty blazonko potom.. ze 3 dni pred opkou??? Onemel??? ;o))))) A potom, co povedal, ze dobre alebo ako?? Ty si mu dobre dala, ale zas na druhej strane fajn, aspon nemohol protestovat, a teraz musi byt uplne spokojny ;o)))

vanesa6

cleopatra123

ja som kvoli tomu aj volala na kliniku a povedali mi, aby som nestresovala, ze vacsinou je jeden viac opuchnuty ako druhy. Ja som mala viac pravy, a ze to preto, ze som pravacka, ze viac namaham pravu stranu ;o)

ewel007

bimbi

ja som ich už aj dnes cvakla ale neviem či sa taka čerstva hodí galerky :D prave že ja som chcela väčšie, ked už mam také bolesti ako pri päťkach :) a dakujem za uvítanie :))

ewel007

cleopatra

moja ja som tiež nakukla a tiež je jeden menší a my sme mali obydve aj tu asimetriu, čo myslíš spraví sa to??

bodka_

barbinka
no ty si ako užívaš :-DD závidim :-)) Veru baby moje, to najhoršie je už preč, už bude len dobre.
cleopatra
neboj sa, hlavne nerob žiadnu paniku určite, to je opuch, na jednom viac, na druhom menej, to sa ti upraví :-)

barbinka84

bodka,nikolet,february

ja tiez sa citim o vela vela viac lepsie...dnes som si dala skraslovaci den,manikura,pedikura,,,potom nealko mojito ,,,no len podrprdu hnusnu zahodit a by bolo super...