Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

angie77

jasné babulka, dá sa to zvládnuť, no sú aj príjemnejšie veci v živote ale určite aj horšie :) a čo Tvoj červíček v hlave, ešte vrtá? najťažšie je to rozhodnutie, ostatné už ide samo, ďakujeme za pekné slová :)

february

bodka_

:)))) no už som tam mala riadnu kopu všelijakých tričiek, krátkych gatí..., to nemá kto u nás, tak som to zmákla,ale trošku ma bolí chrbát,ale to vždy, žehlenie neznášam :(

Gina3

no ukludnila som sa, veď prezerám tie Vaše babulky a vidím aj Ty aj Bimbi aj lilabmw aj ďalšie kočky ich mali na začiatku všelijaké a teraz sú krásne cecušky, tak vám aj závidím a dám tým svojim šancu :), aj keď sa mi stále zdajú hrozné:( ale už nie tak ako keď som ich videla prvýkrát...

gina3

february,
to je fajn, že sa začínaš z prsiek tešiť, veď sama vidíš, že keď sa anatomy usadia, tak sú vždy pekné, plné, pevné a zároveň prirodzené, také ako majú ženské prska vyzerať:)

cleopatra123

vanesa
ja som tiez pravacka a mam vacsi lavy asi som specialny pripad
ale potesili ste ma ze je nadej na napravu :-)

cleopatra123

february
si ma potesila som sa zlaakla ze co to je ale implantaty mam rovnake v obidvoch 400 tak dufam ze sa to spravi a aj dufam ze sa trocha zmensia lebo su obrovske :-)

cleopatra123

ewel
ja dufam ze sa to spravi a teda ti poviem mam ted riadne kozy dufam ze sa zmensia lebo podla mn su obrovske
j mam vacsi lavy a pritom som pravacka ale v lavom ma niekedy trocha pichne tak sa nadejam ze nejak sa pomalsie zotavuje
uvidim za par dni co bude ale stale musim na to mysliet

angie77

ahojte babule

jaj ako rada Vás čítam, hlavne tie čo máte po, som rada že to tu všetko píšete, pretože to všetko u mňa a určite aj u ostatných prispieva k zisteniu ...že, to asi nebude až také hrozné a dá sa to zvládnuť :))

..prajem Vám všetkým rýchle uzdravenie a určite sa nestresujte tvarom zatial, malé nedokonalosti sú v týchto dňoch prípustné :)) teda normálne,veď každé prsko to inak znáša a inak sa usádza :)

..aby som nezabudla bimbi:

krásne , krásne , krásne

february

cicimici

ano, ďakujem, zase ďalší prac deň za mnou, už len zajtra a víkend, ale už som si aj zvykla...
mňa ten prvotný šok z mojich prsiek už prešiel, teda kočky tu ste mi pomohli a už sa aj trošku začínam tešiť, len aby bolo všetko ok
jaj tiež píšem príspevok jeden za druhým, ale nechcem na nikoho zabudnúť, asi idem radšej žehliť :)))

february

cleopatra
keď pozrieš moje fotky, musíš vidieť, že je jeden väčší ako druhý a to bolo 6 dní po a môžem povedať ako si ich každý deň prezerám, že už dnes som to tak nevidela, tak neboj, to sú určite opuchy, teda aj ja ich mám ešte zapuchnuté, ale trošku sa to vyrovnáva