Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Kejtrina
Tie bradavky od seba je dispozicia od prirody, ja som si to na sebe nikdy neuvedomila, az potom na fotkach, neviem ci to implos vie ovplyvnit, ja by som prijala keby som mala prsia viac pri sebe bez podprdy, aj som to hovorila dokimu, ale on mi povedal, ze to on nevoe ovplyvnit, zalezi ako sa upina prsny sval v strede medzi prsiami.. Ale v podprde su pekne pokope :)
Tak ty by si isla aj do 500ml? Tak skus u cervena, on miluje velke implose.. Pozri Lucy1990..

kejtrina

miery máš troška väčšie ako ja...ja som malá - 164 cm pod prsami menej, tie boky sedia - je teda podľa Teba možné, že z 390 ml vyčaruje chirurgička na mne veľké štvorky? ja by som rada také 5-ky, ale ak má moja bradavka pozerať bokom, aj štvroky stačia samozrejme...
poraď :)

kejtrina

Bimbi,

tak za prvé s vôbec nemyslím, že Ti bradavky pozerajú na topánky!!!
skôr ja mám obavy z tohoto - vraj ako som už spomínala - väčšie imploše bradavky (možnože len mne - že ja som na to taký typ) oddialia a vyzdvihnú...
...je to tak pravdepodobne, lebo po prvej operácií to tak bolo...škoda, že nemám foto pred...

bimbi, práveže smiešne vyzerá, keď sa bradavky nachádzajú moc vysoko - umelina čistá - akoby v hornej polovici...aby si neľutovala, lebo teraz máš krásne prsia - akoby Ti za dve hodky narástli Tvoje :) ;)
keď už si volila anatomy (alebo nejaký zázračný guľový, ale to asi nie...) snaž sa o čo najprirozdenejší výzor prsníka a keď tak, ak by časom šli dole viac - oukey, no v žiadnom prípade podľa mňa nemá zmysel upravovať bradavku a 3 mm...

bimbi

Kejtrina
Si zlata:)))
Tak moje miery: 56kg, 169cm, teraz cez prsia 92cm, pod 74cm, boky 92cm, tak fakt ze presypacie hodiny, ale ja by som potrebovala dattak 3kg dole, par centi v pase, pracujem na tom :)
Podprdy si kupujem 75D, ale dam aj 75C len mi skoro trcia bradavky..
Teraz by som mozno dala aj 410ml, aj viac,ale vtedy som si hovorila, ze nechcem aby to kricalo, ze silikony, ale som spokojna s velkostou, v podprde s vystrihom su dost velke a zas v sportovej podprde su nenapadne, super na cvicenie.. Len mi vrta v hlave, ci sa nedat na minimodelaciu, zdvinut tak 2cm dvorce, bradavky mi "kukaju na topanky" vadi mi to bez podprdy vo volnom tricku, v obtiahnutom je to ok.. Dr.Cerven povedal, ze je to zalezitost len koze, nie je to az taky zakrok ako implose, ale zas su jazvy a hrozi strata citlivosti bradaviek.. Tak neviem.. Cakam co povie barbinka, ako sa bude hojit a ako to bude vyzerat..

kejtrina

Bimbi a ešte aj tá foto predtým - bradavky si mala pekne ďaleko od seba - podobne ako ja...mňa vystrašili, že čím väčší imploš, tým pôjdu ešte do strán, ja hotová prezerám celé album a Tebe sa to pekne upravilo...
...naplnili sa Ti okraje (boky pŕs) - krásne...

teda to sú anatomy?

kejtrina

Bimbi, ty kokos - nádherné!!!

pri pohľade na Tvoje prsia sa začínam namotávať na myšlienku, že by mi malo asi tých 390 ml stačiť... (?)
a na koľko sa odhaduješ? na foto to vyzerá, že máš dobré štvorky, akú si kúpiš podprdku? tipujem 75 D - DD...
prosím Ťa napíš mi Tvoje parametre - som zvedavá, lebo na foto Ti krásne idú k postave - moje vysnené presýpacie hodiny!!!
:D :D :D

to sú anatomy či okrúhle? 370ml vysoký profil - zaujíma ma Tvoja miera pod prsiami, okolo pása a výška...

...ja som Teda odpadávala na tej druhej konzultácií - vraj mám pod prsiami 70cm - ha! neviem kde by som ich nabrala!!! ja vždy keď sa doma meriam mám 75cm, boky devade, takže malé 5-ky by mi spravilo čo?

kočky inak, keď som bola na prvej operácií, vtedy boli strááášné tie pooperačné podprdy - boháča akýsi polyamid a svrbelo to jak sviňa...

mrknite toto:
www.bonprixshop.eu

Zuleko

baby neviete nahodou super diva,ma naozaj anatomicke implose,v popise je ze ma anatomicke ale mne sa to niejako nezda.dakujem

bimbi

Babulky
Dakujem za pochvalu, potesili ste ma :))) vidite, nemusite sa bat, chce to len cas a trpezlivost, vobec nejake asymetrie tesne po opke nerieste, je to opuch, velky zasah zvnutra, takze reakcia je normalna..
A aby som nezabudla..
Pomerajte sa teraz tesne po opke, kolko mate obvod cez prsia, aby sre vedeli porovnat, kolko vam potom odpuchnu ( aj v podprde aj bez).. Ja som mala po opke o 2cm viac ako mi doki povedal, ze budem mat a po odpuchnuti bolo presne tolko, co povedal :)
A fotte sa hned ako mozte, kludne sem dajte tie fotky, vtedy je to zaujimave, ked je vidno ako sa prska casom menia, formuju, usadzaju.. hm? Tak bru nocku!

Zuleko

Super diva
Neviem,či tu ešte chodíš..ak áno mohla by si mi prosím napísať zulekoke@gmail.com chcela by som sa niečo opýtať.ďakujem