Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

kejtrina
úplne súhlasím s lilabmw!Ako povedala,ak nemáš žiaden základ nečakaj,že ti urobí 430 ml plné štvorky,to budeš mať maximálne trojky.Veď si vezmi ako príklad Andreu Járovú ona mala svoje prsia plné dvojky a dala si 450 ml a teraz má plné štvorky,štyri a polky..a to mala pred tým plné dvojky keď šla na op.Takže aby si nebola zbytočne sklamaná..radšej čakaj menej ako viac..ja mám 390 VP nagor a pred tým som mala jednotky a teraz mám trojky podprsenky prevažne C občan D:-))

lilabmw

kejtrina

neviem ci ti 430ml vycaria väcsie stvorky skor mensie.Ja mam 400ml a mam take pekne trojecky mozno malinke stvorky ale to aj tym nosim väcsi kosik lebo mam ich na vrchu plnnsie nakolko mam vysoky profil.Neviem aky mas svoj zaklad ale ked nijaky tak si nemyslim ze väcsie stvorky to budu mozno mensie stvorky.Ja planujem neskor reopku chcela by som 550ky doki povedal ze mozem uz aj na jesen na reopku ale pockam po dietatku potom dam väcsie teraz som s nimi max.spokojna.A preto babenky vsetky co do toho idete tak si radsej dajte najviac co sa da aby sa vam nezdali neskor take mensie.Lebo ked odpuchnu usadia budu krajsie aj tvarovo aj celkovo ale zmensi sa obvod asi cca.2cm urcite :-)

bimbi

Kejtrina
No ja si myslim ze so 430ml budu stvorky, ja mam vacsie trojky.. Ano Lucy bola u cervena..no podla mna ti to bude stacit, urcite k bokom sa to vyrovna, budes mat pekne symetricku siluetu.. Ku komu to ides a kedy?

roka96

baby,

čím sa vyjadruje profil implantátu v tých tabuľkách od firmy siklienka?
Ja mám TM M3 - Moderate Height, High Projection, tak aký mám profil? stredný či vysoký?

ewel007

kočky

už som sa to myslím raz pýtala, o prsia sa treba neako začať špecialne starať po vybratí štychov, neaké olejčeky či masaže? dovtedy asi nič? prosím o info :) dakujem

ewel007

kejtrina

ja som si nakukla na svojich 500ml a brala by som kludne aj väčšie, ved mam bolesti ako keby som mala päťky a prídu mi na také trojky, a ešte aj odpuchnu.. no ale to bolo max čo mi doki mohol dať :D

kejtrina

KOKOS!!! krásne!!!
len lucy mala dosť-základ, čo robí vždy prirodzenejší výsledok, mne keby vybrali implantáty teraz po schudnutí, nemám ani h...plochá ako chlapec...navyše tie bradavky do boku...ona ich má v krásnej polohe na prsníku...
...zasa nechám si poradiť...a to je Červeňova robota?
...no isto budem bojovať za to, aby som dostala tie svoje vytúžené 430ml, ktoré budú pri operácií tiež prítomné...