Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
aj ja som uz poslala foto sice su vselijake olepene ale potom pridam neskor hadam uz odpuchnute a zmensene nie take obrovitanske ako teraz :-)

ewel007

kvet

no super moja, len sa držkaj, ja osm poslala aj zajačikovi foto, vahala som, ale predsa, budem rada ak kočky s oka posudia približne velkosť :))
som rada, že už to máš za sebou a hlavne všetko v poriadku :)
tak si píšeme a snad sa toho 11.9 stretneme lebo mi tam mame byť s cleopatrou o 14.45h :)

cleopatra123

ewel
gratulujem k novym vnadam :-) ja kazdy den nakukam do podprdy aj sa trocha poutieram vlhcenou utierkou v tomto teple ale ja ich mam cele olepene
to je fajn ze ti je lepsie aj mne je fajn najhorsie je ranne vstavanie ked som cela stuhnuta :-)
potom dufam ze pridas fotky :-)
my tiez ideme 11.9 na kontrolu ale 14.45 mozno sa stretneme

gina3

zuleko,
čo si sa pýtala na divu, tak rozmer 515 je myslím len u anatomov, na všetkých fotkách z boku to vidno podľa toho prechodu

kvet11

ewel, cleopatra

tak už som doma,včera som sem aj nakukla ale nejak som nemala vobec chuť nič písať bola som unavená....

mne hneď brali ešte si pamätám na sále som pozerala na hodiny viem že bolo 9:05 a už potom len ako ma sestrička budila.. stredu som celú prespala,vo štvrtok asi tak pol dňa až večer mi ostalo trošku lepšie a dnes je to už o mnoho lepšie aj s postele sa viem sam postaviť :))

mňa tiež viac pobolieva ľavý prsník ale tak to je normálne a ešte som si ich ani nevidela :))
baby a vy čo ako sa mate?? tiež idem 11.9 na kontrolu o 14:15