Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

kejtrina
ja som pyzamo tiez nepotrebovala mala som nohavicky podprdu a pancusky :-)len papuce som vyuzila aj na cestu domov lebo som prisla v stekloch :-)
okrem toho kozmetiku -pletovu vodu,odlicovacie tamponiky, kefku, pastu, nejake malovatka, sprchovy gel mi dali antibakterialny , a este vlhcene obrusky som si brala , hreben som nepotrebovala necesala som sa ja mam dlhe vlasy tak som mala taky strapaty uces :-)a mala som este telefon + nabijacku,a notebok

saskasok

Ahojte baby
bodka dakujem za odpoved ano prebiehalo to presne tak ako si pisala,mala som aj konzultacku s doktorom tak mi da 445 ml ciastocne pod sval a ciastocne pod zlazu vraj aby ich co najviac nadvihol a potom po troch mesiacoch ak by bolo treba tak v lokalke mi urobi rez od bradavky dole a este ich podvihne,hmmm uvidime.Ja mam 162 cm a 56 kg,pod prsiami mam 75 a cez 88 cm.Mam vacsi zadok tak mi povedal ze kludne mozme ist do vacsich:))) neviem ake budu trojky stvorky? co myslite?

barbinka84

kejtrina

ja som nakoniec ani pyzamo nepotrebovala...cely cas sme aj s nikolet behali len v podprde a nohavickach.....a hreben som si tiez nevzala a nakoniec mi ho bolo treba,,,tak som si pozicala a islo to v pohode...

kejtrina

ozáááj kočeny

a už raz som sa posnažila tu rozváriť debatu o potrebnostiach na operáciu...

...prosím preto ešte raz baby, čo sú po, aby nám poradili, čo sa asi na tie dva-tri dni zíde...

pyžamo na rozop., gacky, papučky, čistič tváre, Listerine a žujky, na kefku a hrebeň som sa vysr...pri 250-kach, čiže pri 390-kach tiež asi ruky nepoužijem :)

...
???

kejtrina

baby dobré ránečko :)

roka96,

aj ja som si podobne splietla pred pár rokmi "dojem a pojem", tak by som hneď chcela reagovať na Tvoju otázku o profile...
...profil a projekcia sú dve rozdielne veličiny...rozdielne mierky...
...kým projekcia je akoby hrúbka kvapky, profil je výška-čiže dĺžka, nie šírka...
...profil má vlastne len kvapka - guľa má projekciu a priemer - v podstate profil...aspoň mne to bolo takto vysvetlené...

ewel idem do MT ku ...
...ty kokos ja ani neviem...toto je jediné, čo sa mi na MT nepáči - na konzultácií boli tri doktorky a ešte viem, že tam operuje MUDr.Homola, operovať ma bude zrejme p.Dr. Strmeňová, t.j.primárka, ale konzultáciu viedla p.Dr.Korňanová...
...inak som rada, že je to vo fakultnej nemocnici, majú tam novú plastiku :)

lilabmw, zuleko,

mám dilemu jak hovado!!!
na jednej strane - keď sa večer prevalujem v posteli, zavadzajú mi 250-ky, keď pozerám foto, dala by som si aj 600-ky, no v zápatí obzerám kočkám boky a hrude pod prsami...normálne baby najlepšie je asi sa postaviť pred zrcko a nakresliť si "prsník" - teda aspoň jeho plochu - ja mám plné 250-ky t.j. vysoká projekcia, ale určite by som potrebovala väčšiu rozlohu prsníka, už aby ani nešiel do priestoru, ale bol vyšší a širší - proste larger :)
mám kamošku, čo je ešte drobnejšia ako ja - má 157 cm a 49 kg - má prsia 70B,dokonca aj A-čko obleče, baby, a to ako keby ja mala 5-ky!!! má osí pás a žiadne boky, úzke ramená ale tieto v podstate pre nás čo chceme 400-ky - malé prsia jej robia neskutočne krásnu postavu, vyzerá ako prsatica! :D

Zuleko

gina,bimbi
dakujem za odpoved ohladom super diva..fakt ma krasne tie prsia!

a nahodou neviete ci ma okruhle alebo anatomy luciaaa1?lebo nema to tam uvedene a tiez sa mi velmi pacia jej prsia.

LadyMoni

ewel007
ahoooj, tak už to máš za sebou? no super!! prsia máš nádherné!! Som nevedela, že až 500ml si dávašš.. a ja stresujem že mojich 375ml bude vela :D

LadyMoni

Ahojte babyyy!!

Bože, nebola som tu hádam 3 týžden, dovolenka a zaneprázdnenosť. Ktoré kočky to už majú za sebou?? juuj zavidím vam :) Ja si ešte počkám do marca.

barbinka84

cleopatra

no moje ciciky su na tom tak isto,.,,olepene z kazdej strany...tiez som este nepridala fotky a je to uz 9den po opke...