baby dobré ránečko :)
roka96,
aj ja som si podobne splietla pred pár rokmi "dojem a pojem", tak by som hneď chcela reagovať na Tvoju otázku o profile...
...profil a projekcia sú dve rozdielne veličiny...rozdielne mierky...
...kým projekcia je akoby hrúbka kvapky, profil je výška-čiže dĺžka, nie šírka...
...profil má vlastne len kvapka - guľa má projekciu a priemer - v podstate profil...aspoň mne to bolo takto vysvetlené...
ewel idem do MT ku ...
...ty kokos ja ani neviem...toto je jediné, čo sa mi na MT nepáči - na konzultácií boli tri doktorky a ešte viem, že tam operuje MUDr.Homola, operovať ma bude zrejme p.Dr. Strmeňová, t.j.primárka, ale konzultáciu viedla p.Dr.Korňanová...
...inak som rada, že je to vo fakultnej nemocnici, majú tam novú plastiku :)
lilabmw, zuleko,
mám dilemu jak hovado!!!
na jednej strane - keď sa večer prevalujem v posteli, zavadzajú mi 250-ky, keď pozerám foto, dala by som si aj 600-ky, no v zápatí obzerám kočkám boky a hrude pod prsami...normálne baby najlepšie je asi sa postaviť pred zrcko a nakresliť si "prsník" - teda aspoň jeho plochu - ja mám plné 250-ky t.j. vysoká projekcia, ale určite by som potrebovala väčšiu rozlohu prsníka, už aby ani nešiel do priestoru, ale bol vyšší a širší - proste larger :)
mám kamošku, čo je ešte drobnejšia ako ja - má 157 cm a 49 kg - má prsia 70B,dokonca aj A-čko obleče, baby, a to ako keby ja mala 5-ky!!! má osí pás a žiadne boky, úzke ramená ale tieto v podstate pre nás čo chceme 400-ky - malé prsia jej robia neskutočne krásnu postavu, vyzerá ako prsatica! :D