Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gina3

zuleko,
ona má 500-ky guľaté, predtým tuším 300 anatom
Len na každej kočke ukáže ten istý implantát inak, veď vieš, že záleží od veľkosti hrudníka, upnutia a sily prsného svalu atď...
Už si rozhodnutá pre reopku?

kvet11

cleopatra123

v prepúštacej správe mám tiež napísanne 400 cc a za tym že vysoky profil, musím sa ho spýtať ja som tú správu až doma čítala a aj tie kartičky pozerala asi sa mu tie 375 ml nehodilo .....

ja som sa teraz poobede dobre vyspala som si lepšie vystlala za chrbtom tak sa mi aj fajn ležalo. a ja som si myslela že ty máš rez pod ryhou a až na foto pozerám že cez bradavku ale prsia máš super a ewel tiež len tej sa nejako stále máli :))) čo zabudla ako sme vyzerali pred tym??? :)))

february

a ty si už ako na tom je to lepšie?? ty si mala rez od spodu? aj ťa ťahajú ešte tie rany?

saskasok

bodka
juuuj no ja som vyskovo drobec oproti teba:)))a mam sirsii zadok preto mi navrhol vacsie.Ano mamdost ochabnute a ovisnute prsia kojenim preto to bude robit,nechce robit modelaciu pocas opky,ze lepsie to bude po tom ked sa prsia usadia

bodka_

saskasok
ten rez ti bude robit kvoli tomu,ze mas vykojene prsia? Ja som dnes 10 den,este sa mi zdaju dost opuchnute,ale manzel tvrdi ze su male :-)) Mne uplne stacia,zdaju sa mi akurat. Ja mam 175 cm 57 kg. A s tymi vecami som mala tiez problem,akurat sme prisli z nakupu,musela som na gombiky nieco pokupit :-))

saskasok

bodka
najprv mi bude robit rez pod prsiami a po troch mesiacoch od bradavky smerom k rezu.a ty mas aku vysku a vahu?su dost velke?:)))vraveli mi ze mi netreba pyzamo ani zupan a mam si kupit veci na zapinanie vpredu ako si to riesila,nic take doma nemam a pozerala som v obchodoch ani tam to nieje bohvieco

cleopatra123

kvet
jasne ze sa mozme stretnut :-) aspon pokecame
a co mas v prepustacej sprave? ja mam 400 HP cize vysoky profil
my sme boli tiez povodne dohodnuti na 360 ale potom sa pytal ked ma kreslil ci moze ist do vacsich a ja ze kludne

bodka_

saskasok
:-)) tak si to zvladla :-))) aj ja mam inak 445ml a konzultacia presne ako tvoja. A to aky rez ti chce robit?

kvet11

cleopatra, ewel

tak to by sme sa hádam aj mohli stretnúť kedže aj hodina kontroly je blízka :))

inak baby ako sa vám doma spí? keby sa tá posteľ dala zobrať domov presne ako si hovorila ty cleopatra :))

ozaj tie kartičky čo sme dostali k prsiam tam je aj písaná veľkosť implantátov však? veď ja debil som sa nespytala že aké mi dal prsia bola som v tom že 375ml tak si na mňa napísal a v kartičke je písané 400cc tak teraz neviem čo mám :DDDD no blondína :))