Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
ake ze ohovaranie :-) my len v dobrom podla mna mozes byt spokojna mas to pekne alebo pojdes zas pod noz casom :-) ked nebudes spokojna ale podla mna su super ty si mala pekne aj povodne
ja operem zajtra dnes som sa len utierala vlhcenou vreckovkou a dokedy to ma vlastne odpuchat

ewel007

LadyMoni

dakujem no veru už nie som čakatelka :) len sa mi máli :D a snad už velmi neodpuchnu :))
ako sa mi máš, po dovče?

ewel007

cleopatra, kvet

kočky čo ma tu ohovarate, jasné že sa mi mali :D ved za také bolesti by som si zaslužila väčšie, a snad už velmi neodpuchnu :(
cleopatra moja mna dnes celý den tak boli hlava, že až migrena, tak som si šupla dva ibalgoše a trochen sa polepšila, aj lava rana alebo šitie alebo ako to poviem ma pobolieva, som si dnes oprala tu podprdu a za 15min šup sucha zase na seba :)
zajtra nas čaka slavne sprchovanie :)

kvet a ty ako moja? s velkosťou spokojná? :)) bolesti, pocity?

cleopatra123

kvet
no veru ewel sa mali ja by som s nou menila moje su velmi velke ale ktovie mozno sa zmensia
ja uz poobede radsej nespim lebo potom neviem zaspat vecer
no asi sa mu malilo tak ti dal viac ja som mu dovolila tak mi spravil riadne :-)
a inak sa citis dobre? mna dnes akosi bolela hlava tak som si supla ibalgin

bodka_

gina
vies o niekom konkretnom z tych znamych celebrit,kto tak dopadol ako pises? Uplne ma to zaujalo a aj som trosku zlakla,pozrela by som ich na nete.

gina3

zuleko,
keď klesne anatom, tak to stále vyzerá ako ženský prsník, ale pri klesnutých guľatých fúúúha, to je bez komentára /pozri v galérke, preklikaj sa a uvidš zopár príkladov/.
Pri veľkých implošoch to pôjde nižšie určite, ten objem prsný sval časom pustí 100%, uvoľní sa, kukni celebrity, reopka na reopku, zdevastovaný prsný sval a výsledok = čistá katastrofa, nepomôže ani najlepší doktor, ani kopa peňazí.

Zuleko

gina3
áno plánujem reopku,len musím ešte niejaké veci povybavovať a potom sa smelo do nej pustím,viem že chcem niečo okolo 600ml,len stále rozmýšľam či anatómy,alebo guľaté:((mne sa totiž prirodzené prsia veľké nepáčia,ale napríklad super diva ma úplne dokonalé prsia a ma anatómy,ale zas videla som niektoré anatómy,ktoré sú strašidelné podľa mňa,na vrchu absolútne žiadny objem a dole ako keby naplnený sáčok z vodou,viď príklad Zuzana Plačková,preto rozmýšľam všeliako.Mne sa teraz tvar mojich pŕs páči,a to mám guľaté.Mne nevidno skoro vôbec okraje implošov,len na druhej strane sa zas bojím,že keď ten imploš bude väčšií,že to budu už fakt dve gule:-)))

bodka_

saskasok
no vysledky z ekg mi dali hned a potom som na druhy den volala na krv, ci je vsetko v poriadku. Pre istotu tam zavolaj, už len pre svoj pokoj :-)

saskasok

bodka
ja idem 5.9. takze sa to blizi len dufam,ze vysledky mam dobre.Ty si si volala za vysledky? asi tam v pondelok cinknem,ale kebyze je niezo zle tak si myslim ze mi daju vediet.

bodka_

saskasok
robi dobre,lebo ja som mala tiez vykojene a povedal,ze najskor da silikony a ak bude treba tak po case este oreze kozu. ale nastastie netreba,pekne to vyplnilo,tak mozno to tak bude aj u teba. Kedy mas termin?