Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vanesa6

ewel007

Dakujem Ti, si zlata ;o) A podla mna budes mat podprdu minimalne D. Ja co som si zatial skusala (este nosim tu hnusnu pooperacnu) tak su mi dobre C-ka, ale uvidime neskor, zatial sa mi neusadili. Vraj to trva aj 3 mesiace, co baby pisali, tak som zvedava. Ja som po opke nieco vyse 4 tyzdnov a pravé mam este opuchnute, ale to som mala viac aj tesne po opke, takze lave mi teraz makne rychlejsie nez to prave, len aby ho to prave dohnalo ;o)))

Ale mna by skor zaujimalo, kolko trva kym zmaknu, nevies nahodou???????

gina3

zuleko,
však to prekonzultuj s doktorom, pri tejto veľkosti si daj určite od neho poradiť, čo bude lepšie vyzerať.
Myslím, že doktorov, čo sa radi púšťajú do takýchto veľkostí asi ani moc nie je.

february

ewel

neblázni moja, Ty už žiadnu fóbiu nemusíš mať, ako písala Vanesa nato že je to pár dní po opke sú fakt suprové a min plné trojky to budú, myslím že aj štvorečky, veď myslím že Ti dal maximum čo mohol, určite budeš mať veľké prsia ako si chcela :) tak sa teš!

ewel007

vaneska

prave som pozerala tvoje foto a máš ich krásne, aku velkosť podprdy nosíš? asi to chce len čas, aby sa usadili a tak, kolko to asi trva? pripadne ten opuch kedy ustupi uplne??

ewel007

february

no veru 500ml, ale čo už ked som mala taký zaklad aký som mala :(( keby osm vedela a dalo by sa beriem viac, mne sa velmi pačia velké prisa a už mam fobia s tých silno vystužených podprd.. ale myslím si že to bude asi také plne trojky??

february

kvet11

tak Ti gratulujem že už to máš za sebou a že to tak dobre znášaš, prajem nech sa to pekne hojí a čo najmenej bolesti!
Ano rez mám pod prsami a ťahá ma to len trošku pri niektorých pohyboch, keď sa za niečím naťahujem, ale už je to celkom dobré, všetko už robím sama až niekedy zabúdam že sa mám šetriť, tak sa mi to hneď vráti...však v utorok už idú stehy preč,aspoň tak

ewel

malé sa Ti zdajú? Tiež by som na prvý pohľad netipla 500-vky, ale malé rozhodne nie sú, keď sa usalašia budú krásne,budeš spokojná a pyšná tomu ver :P

Zuleko

gina3
Každý jeden väčší implantát klesne,či okrúhly alebo guľatý..a videla som aj strašne prípady anatomických poklesnutých,takže takto sumarizovať to nemôžeme.Ja len nahlas uvažujem nakoľko asi viac inklinujem k okrúhlym a v podstate aj keď sa okrúhly impkantát otočí nedajbože stale je okrúhly..ale keď sa anatomický otočí tak to už je riadny problém..a asi by mi bolo aj ľúto,že terajšiu kapsu čo mám pri okrúhlom by museli vyberať a urobiť kapsu na anatóm..a to by som už úplne bola zvnúra rozpitvaná:-)))))

ewel007

cleopatra

no množno za 2roky na 700ml ale nie čo si :D
no moja to s tým odpuchanim by aj mňa zaujimali, tak kočky písnite :)