Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

Macka
Ahoj aj ja mam mat gulate nagor stredny profil ale 360ml nakolko ja tam nic nemam.Ale u Cervena.a kedy budes mat opku? ja v januari. Chcem sa spytat preco davas stredny profil?
Baby
tie co ste po opke ako sa mavate? vidim ze to celkom dobre prezivate.ja sa toho strasne bojim.

macka7

kvet11

dakujem za odpoveď:)) si zlatá, som rada, že si sa ozvala a máš reálne skúsenosti
Idem k dr.Mládekovi (myslím, že tam operuje aj dr.Kováč), ale čítala som veľmi dobré referencie celkovo na kliniku, aj článok v časopise Miau ma zaujal - až potom som zistila , že ho zavesil aj na svoju stránku
na konzultácii som bola 26.7. a potom som bola ešte na jednej a to u dr.Minarovjecha, ale nakoniec som sa takto rozhodla - prístup ako aj celkový pocit mi niečo hovorilo viac pre avelane

je to súkromná klinika a aj vybavenie operačných sál majú jedno z najlepších na sr, a minarovjech robí opky v ružínovskej nemocnici a na 2.deň sa ide domov...
ale myslím si osobne , že tú cenu čo si zapýtal minarovjech je premrštená s porovnaním avelane, a keď už mám zaplatiť nejaké tie peniažky tak sa aj človek chce cítiť dobre no nie?:)

budem mať asi 330ml,stredný profil Nagor gulaté
ešte tiež zvažujem bojím sa aby som nepôsobila nejako vulgárne, Mládek nemal námietky proti tejto veľkosti ,
meriam 175cm, 55kg

a ty máš aké prská? a svôj pôvodný stav si mala aké?

kvet11

macka7

ahoj myslím si že si sa rozhodla správne pre avelane je to veľmi super klinika aj personál veľmi dobre sa o teba postarajú. ja som už po opke v stredu ma operovali tak ak máš nejaké otázky kludne sa pýtaj :))

a ku komu ideš na opku a aké budeš mať prsia? :)

kvet11

ewel, cleopatra

ja si nakukam pod tu podprdu a každý deň je vidieť ako sa tie prsia posúvajú foto dám určite baby chce to len čas :)) nechcem to siliť

a nejak to ešte neriešim že ako vyzerajú
v tej podprde lebo aj tak sa to mení a načo sa zbytočne stresovať :))

ewel ja si myslím že ty k tej tridsiatke pôjdeš ozaj na reopku kvôli väčšim :))

ewel007

kvet

ja som na to podobne, a ja to tam mam také znecitlivene že to akosi velmi nepociťujem, ked si ju rozopínam alebo zapinam :)
a ako si spokojna ked sa vidiš v tej pooperačnej s velkosťou? :) dnes máš 4 den po opke tak by sa patrila foto :D
držkaj sa moja

ewel007

vanesa

no hej ta pooperačna, ale ja sa v nej citim tak bezpečne :)
no ja mam na nakup podprdiek ešte čas a tiež mam lave opuchnute viac, tak uvidíme, to som mala aj o maličko viac väčšie po kojení, tak už len čakať n akonečný efekt :)
Doki je super, od začiatku som mu tak suverejne verilia, a kedže opka bola darček k 25 narodením, tak snad aby osm k 30 narodeninám nedostala reopku :D

ewel007

february

no dufam :D ked som sa na to dala :))
ale nie teším sa, a su aj bolesti menšie, i ked ešte su ale myslím, že ešte je to normalne až zajtra je týžden od opky ..
No inak rada by som vedela, do kedy budu opuchať alebo tak?

macka7

ahojte , som tu prvýkrát a chcela by som si vymeniť nejaké skúsenosti..
je tu niektorá z vás, ktorá má termín opky 10.10. v avelane ?
:)

cleopatra123

kvet
ja si ich okukam kazdy den lebo sa utieram vlhcenymi vreckovkami nejako to neboli ked si ju zapinam spet len to trochu tlaci ale neboli
potom dufam ze pridas fotky som zvedava ake mas ked aj ty mas 400

kvet11

ewel, cleopatra

ja som bola taka u avena stoho že som v noci dobre nespala že som cez den zaspala čo s u mna vobec nestáva....
ale znášam to celkom fajn až teraz večer som už nejaka vysilená. ja som si ich ešte ani nevidela nemam odvahu si tu podprdu odopat ked si predstavím to zapínanie a tu bolesť.... vy ako v pohode aj ked ste ju odopali a davali naspeť??

a ewel ohovárame ta len v dobrom :)))