Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LadyMoni

ivava:
Aj ty chceš ísť ešte pred opkou za Červenou upresniiť veľkosť? Ja tiež, aby som mala srdce na mieste. Myslíš, že sa aj za to bude platiť? aj sa spýtam na ten profil, lebo mne vôbec nevravel aký mi dal. nie že ich budem mať pod krkom :D:D

LadyMoni

ewel007:
Booože super že už máš potom... Krásne a velké ich máš :) a ked odpuchnu budu prirodzené :) Aké to bolo sa s nimi zobudit?? Noo na dovolenku super... len tolko báb tam behalo s holými prsiami, kde ja by som sa mohla vyzliecť :D:D A na niektorých fotkách nemám ani prsia. no hrôza :D už aby som mala, ale priatel sa s tým postupne stotožnuje, aj ked občas pofrfle :P

ivava

macka
no moja tak to je este dobre ze si vycarujes ako taky dekolt, bohuzial ja s mojimi nevycarujem ziadny...
no tak ja budem este nad tym polemizovat aky sa rozhodnem...uvidime mne sa s vysokym pacia ale az ked sa usadia...

macka7

ivava

jaaj no to ano, to sa kludne môže stať
však to je to sa rozhodnúť, len keby sme každá mali guľu a videli ako to bude vypadať po všetkom zahojení , však?
inak už ma infikuješ tým vysokým :))
presne na to sa teším aj ja, vždy som si prsia v podprde popravovala aby bol aspoň ako taký dekolt a niektoré trička som musela vymýšlať ako s ramienkami..ved to poznáš:)

macka7

ewel

možno sme sa aj inak videli v avelane, ale asi len možno
myslím, že si spomínala, že si mala konzultáciu 14.8. ?
ja som tam tiež bola v ten deň zhruba okolo 16.30h, bola som podpisovať papiere..
to som rada, že máš dobrú skúsenosť, dúfam, že aj ja budem...ale cítila som sa tam veľmi dobre
a ako sa cítiš už pracuješ?

ivava

Macka
ja sa trochen bojim ze ci neskor ako ten sval trosku pritlaci ten implantat nebudu az moc prirodzene. neviem este tam urcite raz pojdem...a tesim sa hlavne na to ze uz nebudem musiet stale nosit vystuzene podrsenky..preto ci neni lepsi vysoky...dilema noooo

macka7

ivava

asi aj všetko veru záleží aký máš aj pôvodný stav, ja tam tiež toho teda toľko nemám..ja si robím srandu zo seba , že ma asi tam poštípal komár:))
keď ti tiež poradil stredný asi možno daj aj na ňho, Červeň sa vyzná, mám kamarátky ,kt. boli veľmi spokojné, asi tých našich pŕs teda videl veľa
ja som inak mala pôvodne len jeho, termín opky mi však dal máj 2013, ako nie že by to bolo urgentné u mňa, predsa nad tým váham už nejeden rok, ale nejako som rozhodla pre Nitru, mám to aj bližšie..
ale keď ti to vŕta hlavou a ak sa to dá skús sa ešte s dokim poradiť; vysoký profil budeš mať viac objemu aj v hornej časti hrudníka
odfotím svoj súčasný stav a pošlem, len teraz sa mi nedá ako

ivava

Macka
ja sa mu povedala ze tiez chcem prirodzenejsie...ale stale rozmyslam ci ten stredny alebo vysoky.neviem este asi pojdem dokonzultovat velkost...
a co nedas foto do galerky...ty to uz mas zachvilku ja si este pockam...ale dost mam strach cim sa to blizi...a inak ja mam 173cm a 58kg

macka7

ivava

ahojky, presne aj ja som nad touto veľkosťou rozmýšľala 360ml
ja mám opku 10.10. v NR
vieš čo ten profil usúdil doki, lebo ja som mu na prvej konzultácii povedala, že chcem skôr prirodzené, nie 2 koláče:)))
anatómy povedal, že by bolo aj zbytočné, ked su gulate pod sval, spraví to podobný efekt s nepatrným rozdielom
a ty teda v januári tak to budeš mať povianočný darček:-)
ty si chcela stredný profil alebo doki poradil?