Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

cleopatra

ach moja, dnes je to týžden čo :))
no ved jasné že je skoro hovoriť o reopke kvôli väčších impošom, ked tak na tu 30ku :D

cleopatra123

kejtrina
ako myslis plnsie? prsia alebo vahu lebo ja mam 46 kg nezda sa mi to vela :-)ale samozrejme vidim ze vek sa neda oklamat

cleopatra123

kejtrina
veru ewel to ma prirodzenejsie ako ja aj ked dufam ze este sa mi zmensia lebo jeden mam ovela vacsi hadam odpuchne mam na nom aj vacsiu modrinu
podla mna to ma velmi pekne ale co ked ona to citi inak mozno casom pojde do vacsich :-)

kejtrina

hej hej,
inak aj mna zaujimaju celebrity...
...minarikova, cifrova, veresova, judiniova ...

...baby pocuvajte toto...
jana minarikova ma 900ml prsia a vobec to nevyzera na fotkach krkolomne...
mrknite:
www.topky.sk-

kejtrina

Zuleko,

prosím Ťa pekne a ty máš akú výšku a váhu? máš krásne prsia, ale to keš Ti raz nestačí a vieš do čoho ideš, neváhaj...ja mám vraj tiež nádherné prsia a modlím sa, aby nové sa mi presne tak páčili ako tieto, nuž ale ku postave je to málo - sa mi máli...
...Tvoje prsia mi prídu ku postave asi trošičku väčšie ako moje k mojej - preto sa Ťa vypytujem koľko meriaš a vážiš a koľko máš okolo bokov...
???

cleopatra, ewel,

na Vás presne vidno, čo urobí základ...ale ewel mne by asi stačilo :)
počujte baby, vy vyzeráte asi troška aj plnšie ako som ja "bezdetná"...
???

Mery NR

ceckane :-) z Avelane a z okolia NR, ešte pred pár mesiacmi sa malo konať stretko v NR, lenže sa to potom odložilo. keby ste teraz niektorá mali záujem dajte vedieť a môžme zbúchať nejaké stretko a poklebetiť pri kávičke :-))

kvet11

macka7

jednoznačne nebudeš banovať že si sa rozhodla pre avelane a doktora Mládeka

ja som aj v galerke tak ak pošleš foto môžeš sa pozrieť ake som mala prsia neboli to nulky ale asi ani jednotky iba ak som bola pribrata a myslím si že je super popozerať foto v galerke môžeš aspoň porovnávať aj keď na každej babe vypadá jedna veľkosť inak

a dal ti doky na výber len s jednej veľkosti alebo hovoril aj o inej ako tych 330ml? ja si myslím že na tvoju výšku možeš mať aj väčšie oni keď sa usadia trošku sa zmenšia a každá baba potom povie že mohla ísť do väčších :))

a na klinike je super že si tam dva dni neviem si to predstaviť isť po opke hneď na druhý deň domov lebo si ešte uplne mimo a nevladna. doktor je super a personál tiež stále ta chodia sestričky kontrolovať či je všetko v poriadku a či niečo nepotrebuješ.raz darmo je to súkromná klinika neni o čom :))

ivava

LadyMoni
Hej chcela by som...a jak to ze ti nevravel ake budes mat? a v tych papieroch ved tam to musis mat napisane. Kedy mas ty operaciu? neviem ci sa za to plati asi...ale ze to staci aj mesiac pred operaciou ale ja pojdem asi skor ked budem doma...